Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi θέλει το δικό της Ranger

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi θέλει το δικό της Ranger

ΝΕΑ

Η Audi θέλει το δικό της Ranger

ΝΕΑ

Ο διευθύνων της μάρκας, Markus Duesmann, επιβεβαίωσε πως η Audi εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στην κατηγορία των pick-up.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της Audi είναι να λανσάρει ένα pick-up με πολυτελή χαρακτήρα ώστε να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες εκδόσεις των Toyota Hilux και Ford Ranger.

Από την στιγμή που η Mercedes X-Class είχε ένα σύντομα και άδοξο τέλος, η είδηση ενός «αγροτικού» μπορεί να ακούγεται κάπως αισιόδοξη. Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για μια φήμη αφού οι πληροφορίες προέρχονται από τον CEO της Audi και από δηλώσεις του στο βρετανικό Autocar, λίγο πριν την ετήσια οικονομική έκθεση του VW Group.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα το κάνουμε, αλλά το εξετάζουμε», είπε δημόσια ο Duesmann με τον ομόλογο του στην Bentley να λέει χαριτολογώντας πως «…δεν θα ήθελα και πολύ να έχω ένα στο χαρτοφυλάκιο».

Advertisement
Advertisement

Δεν ειπώθηκαν περισσότερα, αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα pickup με τα σήματα της Audi μέσα στην επόμενη τριετία. Ειδικότερα από την στιγμή που η παραγωγή του είναι σχετικά εύκολη. Και αυτό επειδή το νέο VW Amarok (θα έχει ντίζελ στα 2,0 και 3,0 λίτρα, θα κατασκευάζεται στη Νότιο Αφρική) αποτελεί συμπαραγωγή με το Ford Ranger έχοντας ως βάση τα μηχανικά μέρη του τελευταίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Audi A6 E-Tron
Το νέο Ranger Raptor είναι το απόλυτο pickup; (video)
Το νέο Ford Ranger Raptor και με V6 βενζίνης