Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi χορηγός της ΕΟΧΑ

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi χορηγός της ΕΟΧΑ

ΝΕΑ

Η Audi χορηγός της ΕΟΧΑ

ΝΕΑ

Η Audi και τα αλπικά αθλήματα είναι στενά συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες. Για αυτόν τον λόγο, χορηγεί την Ελληνική Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πίσω της μία μεγάλη παράδοση υποστήριξης στα αλπικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο, η Audi είναι εδώ και δεκαετίες μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων και Ομοσπονδιών πολλών χωρών, βασικός χορηγός της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και βασικός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η δέσμευση αυτή παρέχει στην Audi το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει τη σπορ διάσταση της μάρκας σε συνδυασμό με έννοιες όπως η τεχνολογική καινοτομία και η βιωσιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της μακράς συνύπαρξης της Audi με τα αλπικά αθλήματα, η γερμανική εταιρεία προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων.

Advertisement
Advertisement

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να γίνει πιο αισθητή η παρουσία της Audi σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αθλητική και ψυχαγωγική χιονοδρομία.

Παράλληλα, αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να προσεγγίσει η μάρκα ένα πιο νεανικό κοινό με περιπετειώδες lifestyle, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το πάντα ανήσυχο και γεμάτο δυναμισμό DNA της.

Advertisement

Η Audi θα στηρίξει ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, δίνοντας δυναμικό παρών σε αγώνες. Παράλληλα το εθνικό πρωτάθλημα θα μετονομαστεί σε «Audi Ελληνικό Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2024».

Με τεχνολογίες όπως η τετρακίνηση quattro και η ηλεκτροκίνηση, η Audi φέρνει στο φυσικό τους περιβάλλον έννοιες όπως η τεχνολογική καινοτομία, οι επιδόσεις και η βιωσιμότητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο καλά πήγε το 2023 για την Audi;
Η ώρα του ηλεκτρικού Audi A6 Avant πλησιάζει!
H Audi, θα αποκτήσει νέα ναυαρχίδα;