Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι αποκαλύψεις της BMW X2 συνεχίζονται…

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι αποκαλύψεις της BMW X2 συνεχίζονται…

ΝΕΑ

Οι αποκαλύψεις της BMW X2 συνεχίζονται…

ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε στην BMW Σπανός η νέα γενιά της X2 σε μία εκδήλωση που δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους φίλους της μάρκας και του αυτοκινήτου…

Advertisement
Advertisement

Πέντε μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς BMW X2 και το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να την απολαύσει από κοντά. Όπως έχουμε γράψει και σε σχετικό άρθρο, η επιτυχία το να φέρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο στη χώρα μας και μάλιστα να το δείξεις πριν την παγκόσμια πρεμιέρα είναι κάτι που οφείλεται στην εισαγωγική εταιρεία και στην ομάδα που τρέχει αυτά τα θέματα.

Την Τετάρτη το βράδυ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση της BMW Σπανός, η νέα γενιά αποκαλύφθηκε… ποδοσφαιρικά στο κοινό της μάρκας αλλά και του αυτοκινήτου. Και το λέμε αυτό διότι, οι φίλοι της BMW, το σκηνικό που είχε στηθεί αλλά και ο παλμός θύμισαν γήπεδο, κάτι που σπάνια, είναι η αλήθεια, ότι συναντούμε στο χώρο του αυτοκινήτου.

Από τη μία, δύο τεράστιες γιγαντοοθόνες ενημέρωναν οπτικά το κοινό για το νέο μοντέλο, ενώ από την άλλη οι επισκέπτες που δημιούργησαν το αδιαχώρητο εντός της αντιπροσωπείας απόλαυσαν τα αποκαλυπτήρια. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ και μετά από ένα χορευτικό σόου, το σεντόνι τραβήχτηκε και η νέα X2 αποκαλύφθηκε.

Advertisement
Advertisement

Αποκάλυψη και… Onirama

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να καθίσει μέσα στο γερμανικό μοντέλο, να περιεργαστεί το εσωτερικό του, να απολαύσει το μηχανικό σύνολο αλλά και… ελέγξει τον χώρο αποσκευών που έχει μεγαλώσει 55 λίτρα από τον προκάτοχό του. Συν τις άλλοις, οι Onirama γέμισαν με μουσικές μελωδίες το χώρο.

Η εμφάνιση του μοντέλου και ο τρόπος που παρουσιάστηκε έστειλε το μήνυμα πως μόνο περαστικό δεν θα είναι από την κατηγορία του, κάτι άλλωστε που έχουμε δει και με το αδερφάκι του, την X1 η οποία πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα BMW X2 είναι εδώ και οδηγεί την επανάσταση στο δρόμο (+video)
Πόσα super και sports cars από 2ο χέρι πουλήθηκαν στην Ελλάδα φέτος;
Παραδόθηκε η συλλεκτική Ducati Streetfighter V4 Lamborghini – Αποκλειστικές εικόνες

Advertisement