Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αναβίωση της Ferrari Testarossa περνάει μέσα από την Daytona SP3

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αναβίωση της Ferrari Testarossa περνάει μέσα από την Daytona SP3

ΝΕΑ

Η αναβίωση της Ferrari Testarossa περνάει μέσα από την Daytona SP3

ΝΕΑ

Η παρουσίαση της Ferrari Daytona SP3 άνοιξε την όρεξη στους tifosi οι οποίοι ονειρεύονται μια νέα Testarossa τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έχει ρίξει το βάρος της στο πρώτο της SUV Purosangue τους τελευταίους μήνες και έχει κάνει κάποιους από τους φανατικούς θαυμαστές της ιταλικής μάρκας να σκάσουν από το κακό τους. Βλέπετε, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν πως η Purosangue δεν είναι πραγματική Ferrari και δεν σέβεται την κληρονομιά της εταιρείας, ωστόσο ο κόσμος εξελίσσεται και προχωράει πάντα μπροστά.

Ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς του σπορ DNA της Ferrari είναι ο σχεδιαστής Andras Veres από τη Γερμανία. Αποφασισμένος να αποδείξει ότι η Ferrari παραμένει η Ferrari, προχώρησε στον σχεδιασμό ενός πολύ ιδιαίτερου μοντέλου το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει. Η εικονική Ferrari Testarossa ήταν ο στόχος του Veres για να δώσει με εμφατικό τρόπο απάντηση στα υπαρξιακά ερωτήματα των Ιταλών.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο του Veres βασίζεται στην εντυπωσιακή Daytona SP3 των σχεδόν 2.200.000 ευρώ, την οποία πρόσφατα παρουσίασε η Ferrari. Το αρχικό μοντέλο έχει αρκετές ομοιότητες με την θρυλική Testarossa με τον V12 κινητήρα και ο Γερμανός σχεδιαστής δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμόσει τις ιδιαίτερες σχεδιαστές πινελιές για να φτάσει σε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andras Veres (@andras.s.veres)

Advertisement

Η Ferrari παρόλα αυτά δεν προβλέπεται να ακολουθήσει τον δρόμο της επιστροφής στην Testarossa, αλλά κοιτάζει μόνο μπροστά. Το βάρος λοιπόν αναμένεται να πέσει σε μια νέα σειρά 296 GTB ή μια 296 GTS ή την Purosangue, παρά σε ειδικές εκδόσεις μοντέλων που διέπρεψαν πριν από μερικές δεκαετίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Steiner: Βόμβα ο νέος κινητήρας της Ferrari!
Όταν μια Ferrari F50 μένει από μπαταρία… (+video)
Πότε θα μπορείς να αποκτήσεις μια Ferrari Purosangue;