Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale στο Grand Prix της Imola

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo Tonale στο Grand Prix της Imola

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale στο Grand Prix της Imola

ΝΕΑ

Πολύ σύντομα η νέα Alfa Romeo Tonale θα βρίσκεται στους δρόμους της Ευρώπης μεταφέροντας το Ιταλικό στιλ που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της μάρκας. Με αφορμή το πρόσφατο Grand Prix στην Imola, το νέο μοντέλο με το οποίο η μάρκα πραγματοποιεί την είσοδο της στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, έκανε μία πρώτη εμφάνιση στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Alfa Romeo Tonale, λίγο πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στους δρόμους της Ευρώπης, βρέθηκε στο Grand Prix της Imola.

Τρεις Tonale με τους οδηγούς της ομάδας Alfa Romeo F1 Team Orlen, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu σχημάτισαν την Ιταλική σημαία στη γραμμή εκκίνησης. Πραγματοποίησαν ένα γύρο της πίστας σε σχηματισμό τιμώντας την Ιταλία, αλλά και το αγωνιστικό DNA της μάρκας.

Ας μην ξεχνάμε πως η Alfa Romeo είναι ο κατασκευαστής που κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 1950.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι η Tonale είναι απόλυτα πιστή στο πνεύμα της Alfa Romeo που παραμένει ζωντανό από το 1910, η μάρκα με το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει μια ριζική εξέλιξη στην πορεία της, με το βλέμμα στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας και της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Η αυθεντικά Ιταλική σχεδίαση που ακολουθεί με ακρίβεια εκείνη του πρωτότυπου μοντέλου, πλαισιώνεται από ένα καινοτόμο σύστημα πολυμέσων, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS) που εξασφαλίζουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αλλά και νέα εξηλεκτρισμένα υβριδικά σύνολα με εξαιρετική απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Advertisement

Η σχεδίαση και η τεχνολογία ολοκληρώνονται από την απόλυτη εστίαση στη λεπτομέρεια και κυρίως στην ποιότητα σε κάθε επίπεδο, στοιχείο που έχει τονίσει επανειλημμένα και ο CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πολύ προσέχει η Alfa Romeo την Tonale;
H Alfa Romeo ετοιμάζει και πιο μεγάλο SUV από τη Stelvio
Η Alfa Romeo Tonale σε spider και pickup;