Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo και η ηλεκτρική GTV

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo και η ηλεκτρική GTV

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo και η ηλεκτρική GTV

ΝΕΑ

Φήμες θέλουν την Alfa Romeo να ετοιμάζει μια νέα GTV, η οποία για να είναι εναρμονισμένη με την τρέχουσα περίοδο, θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ως θετική μπορεί να κριθεί, μια και κάπως έτσι η Alfa Romeo θα μπει στο «κάδρο» της ηλεκτροκίνησης με καλό timing.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ελάχιστες. Ακόμα βέβαια, δεν υπάρχει ορίζοντας εξελίξεων για να φτάσει στην παραγωγή το μοντέλο και το μόνο που αξίζει να κρατήσουμε είναι η δηλωμένη πρόθεση δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, για ενδιαφέρον περί της αναβίωσης της GTV. Στην εικόνα που έχουμε εδώ, απεικονίζεται η ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου, έτσι όπως την έχει «οραματιστεί» ο Andrei Avarvarii.

Advertisement
Advertisement

Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την ιταλική εταιρεία να έχει εξετάσει κάποιες προτάσεις που αφορούν στην παρουσίαση ενός δίπορτου coupe με ρετρό στυλ αλλά και κάποιες άλλες, για μια 4θυρη berlina που θα έχει coupe στοιχεία στη σχεδίασή της. Μια τέτοια ηλεκτρική πρόταση θα μπορέσει να «μπει απέναντι» σε μοντέλα όπως η BMW i4 και το Tesla Model 3 με αξιώσεις, έχοντας και ως δεδομένα τα στοιχεία πάνω στα οποία η Alfa Romeo μπορεί να κάνει τη διαφορά για να προσελκύσει αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 Η 6C είναι η πιο όμορφη Alfa Romeo που υπάρχει;
Η νέα Alfa Romeo Palade έρχεται με φόρα
Η επιστροφή της θρυλικής Alfa Romeo GTV