Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η 300η Porsche της Singer είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστή

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η 300η Porsche της Singer είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστή

ΝΕΑ

Η 300η Porsche της Singer είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστή

ΝΕΑ

Η αμερικανική εταιρεία σχεδιασμού και μετατροπών Porsche 911, ολοκλήρωσε ένα ακόμα πρότζεκτ και είναι ένα μοναδικό ρετρό.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως η Singer τροποποιεί και αποκαθιστά τις Porsche 911 και τα αποτελέσματά της σπάνια απογοητεύουν. Η 300η Porsche που ολοκλήρωσε όμως, έχει το κάτι παραπάνω όσον αφορά στις λεπτομέρειες, το εσωτερικό και την ομορφιά.

Η συγκεκριμένη Porsche είναι μία 911 Targa του 1990 και η Singer την τροποποίησε, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρετρό στοιχείο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, το αμάξωμα αποτελείται κυρίως από ανθρακονήματα, η βαφή είναι χρώματος Resistance Blue, ενώ στα χαμηλά σημεία ξεχωρίζει η αναγραφή «Porsche» με μεγάλα γράμματα.

Advertisement
Advertisement

Η προσθαφαιρούμενη hard-top οροφή είναι χρώματος σκούρου μπλε. Επίσης, εμφανή είναι και τα φρένα, όπου παρατηρούμε πως είναι και αυτά κάρμπον.

Οι ζάντες είναι πεντάκτινες τύπου Fuchs και θυμίζουν περισσότερο αυτές που βλέπουμε σε αμερικανικά muscle cars.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η Singer επέλεξε δερμάτινη επένδυση σε έντονο πορτοκαλί χρώμα. Δεν παρέλειψε μάλιστα, να ντύσει ακόμα και τα εσωτερικά της πόρτας και το ταμπλό με αυτήν. Ακόμα και το ταχύμετρο είναι στο ίδιο χρώμα, για μέγιστη ομοιομορφία με το υπόλοιπο σύνολο.

Advertisement

Στο πίσω μέρος εξακολουθεί να υπάρχει ένας βελτιωμένος από τη Singer αερόψυκτος boxer εξακύλινδρος των 4,0 λίτρων ο οποίος πλέον αποδίδει 390 ίππους και στροφάρει μέχρι και τις 9.000 σ.α.λ!

Ο αγοραστής της συγκεκριμένης 911 Targa προτίμησε το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, παρότι η Singer διαθέτει και 6τάχυτο.

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή πώλησης αυτής της ρετρό 911, αλλά υποθέτουμε ότι με τόσες τροποποιήσεις που την κάνουν να μοιάζει καινούρια σε όλα, συν του ότι είναι παλιό και σπάνιο μοντέλο, το σύνολο πρέπει να ξεφεύγει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η off-road Porsche 911 σκάβει στην άμμο (+video)
Αυτή η Porsche 911 Targa πήγε σε οπαδό του Star Wars
Πάρτε μια γεύση από τις εγκαταστάσεις της Singer (+video)