Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Τσάπαλος Α.Ε.: Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου σέρβις!

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Τσάπαλος Α.Ε.: Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου σέρβις!

ΝΕΑ

Hyundai Τσάπαλος Α.Ε.: Τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου σέρβις!

ΝΕΑ

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός. Όμως, η συντήρησή του είναι πάντα μια σημαντική διαδικασία η οποία έχει τις δικές της υψηλές προδιαγραφές και πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένα στελέχη που σέβονται τον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Στελέχη όπως αυτά που ανήκουν στην επιχειρηματική οικογένεια Τσάπαλος Α.Ε., Επίσημου Επισκευαστή Hyundai. Άλλωστε, ένα αυτοκίνητο πάντα μεταφέρει ό,τι σημαντικότερο: Ανθρώπους.

Την οικογένειά μας, τους αγαπημένους φίλους, εμάς τους ίδιους. Συνεπώς, είναι εκ των ων ουκ άνευ η διατήρησή του σε άριστη κατάσταση ώστε να προσφέρει πάντα τη μέγιστη ασφάλεια.

Στη Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Η πολύχρονη ενασχόλησή τους με το σέρβις και την επισκευή των αυτοκινήτων τους έχει κάνει να διαθέτουν μοναδική εμπειρία, γνώσεις και μεράκι γι’ αυτό που προσφέρουν. Κυρίως, όμως, έχουν στο επίκεντρο των πράξεων τους τον ανθρώπινο παράγοντα. Γι’ αυτό και διακρίνονται και ξεχωρίζουν!

Advertisement
Advertisement

«Γιατί να πάω σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή»;
Καλή ερώτηση. Η απάντηση είναι επειδή κερδίζουμε. Και κερδίζουμε τόσο σε ό,τι αφορά στην υλική αξία όσο και σε άυλες αξίες.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να εξακολουθεί να είναι επηρεασμένος συναισθηματικά από το γεγονός ότι έτυχε μια βλάβη ή μια ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η φόρτιση δεν είναι αμελητέα και η σκέψη περιστρέφεται στο κόστος επισκευής αλλά και στην αναστάτωση και που θα επικρατήσει στη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητάς του, μέχρι να ξαναπάρει στα χέρια του το όχημά του.

Advertisement

Όμως, σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή όπως η Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. αυτοί οι φόβοι είναι άνευ ουσίας. Τα εξειδικευμένα στελέχη της, με την πολυετή εμπειρία τους και με τη διαχρονική πείρα τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους συντήρησης ή ζημιάς στο αυτοκίνητο, γνωρίζουν πολύ καλά πώς να κάνουν τον ιδιοκτήτη του να ηρεμήσει από τις όποιες ανησυχίες του και να νοιώσει άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή.

«Γιατί να εμπιστευτώ έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή»;
Το τεχνολογικά σύγχρονο περιβάλλον, η επένδυση στην ανάπτυξη ουσιαστικών ανθρώπινων σχέσεων με τον πελάτη, ο οποίος είναι φίλος επί της ουσίας, ο επαγγελματισμός των στελεχών της Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. και η εγγενής προθυμία τους να δώσουν την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα είναι παράγοντες που σε κάνουν να νοιώσεις εμπιστοσύνη γι’ αυτούς, άρα και για το αποτέλεσμα της εργασίας.

Advertisement

Αυτό συμβαίνει χάρη στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία των βραβευμένων και έμπειρων μηχανικών της εταιρείας όπως και λόγω του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει.

Η διαρκής εκπαίδευση των στελεχών της εταιρείας στις νέες τεχνολογίες, με βάση τις κάθε φορά εργοστασιακές απαιτήσεις, δίνουν στη Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. το προβάδισμα στο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ικανοποιημένων πελατών, όπως και στην αποτελεσματικότητα στη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου μας.

Εκτός αυτού, οι έμπειροι τεχνικοί σύμβουλοί της είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε ενημέρωση χρειαστεί τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το σέρβις ή την επισκευή.

Advertisement

«Γιατί λένε ότι το εξουσιοδοτημένο σέρβις κοστίζει λιγότερο, τελικά»;
Όλοι μας επιδιώκουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα σε οτιδήποτε ακόμα και στο σέρβις του οχήματός μας. Ο πειρασμός να αφήσουμε «για την επόμενη φορά» την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου μας ή να μην κάνουμε κάποιες εργασίες ή να επιλέξουμε ανταλλακτικά αμφιβόλου ποιότητας είναι μεγάλος, όταν αφορά στην τσέπη μας.

Όμως, η αναβολή ή η ελλιπής εκτέλεση του σέρβις και η επιλογή υποδεέστερων υλικών από αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής ενδεχομένως να γίνει αιτία να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά, την οποία θα χρειαστεί να πληρώσουμε περισσότερο. Ακόμα χειρότερα, ίσως γίνει αιτία να προκληθεί ατύχημα.

Συνεπώς, η αντίληψη ότι το κόστος του σέρβις σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή είναι υψηλό είναι εσφαλμένη. Στη Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι στην εποχή μας.

Έτσι, φροντίζουν να προσαρμόζουν τα οικονομικά δεδομένα πάντα προς όφελος του πελάτη, διατηρώντας απαρέγκλιτα τα υψηλά στάνταρ που απαιτεί η συντήρηση του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι διαρκώς προς το συμφέρον του ιδιοκτήτη.

Η κάθε φορά διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων στο αυτοκίνητο, ακόμα και αυτών που εμείς θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται εκείνη τη στιγμή, η εκτέλεση των εργασιών με υψηλό αίσθημα ευθύνης και η χρησιμοποίηση μόνο των εγκεκριμένων υλικών και ανταλλακτικών από τους ανθρώπους της Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. είναι προς όφελός μας.

Αυτό συμβαίνει επειδή έτσι αυξάνεται η διάρκεια ζωής του οχήματός μας, διατηρείται σε άριστη κατάσταση διαρκώς, δεν ρισκάρουμε να μας συμβεί μια απρόσμενη ζημιά που θα την πληρώσουμε πολλαπλάσια ή να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας και δεν κινδυνεύουμε να μας εμπλακούμε σε ατύχημα από κακή συντήρηση ή αστοχία υλικού.

«Ποιες εγγυήσεις και προσφορές παρέχει ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής»;
Όπως γράψαμε και παραπάνω, τα στελέχη της Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. δίνουν προτεραιότητα και έχουν στο επίκεντρο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους τον άνθρωπο.

Καταρχάς, η εταιρεία διαθέτει πλήρη αποθήκη με γνήσια ανταλλακτικά, χρώματα και λοιπά υλικά. Εάν για κάποιον λόγο δεν υπάρχει ένα ανταλλακτικό άμεσα διαθέσιμο, γίνεται παραγγελία του και η παραλαβή του πραγματοποιείται ακόμα και την επόμενη ημέρα.

Η Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. δίνει διετή εγγύηση σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, από τη στιγμή της τοποθέτηση τους στο αυτοκίνητό μας. Επίσης, η σφραγίδα της στο βιβλίο συντηρήσεων αυτού διασφαλίζει την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση της Hyundai.

Όλες οι εργασίες σέρβις ή και επισκευής γίνονται με τη χρήση του αρτιότερου τεχνικού εξοπλισμού και με την εγγύηση για την απόλυτη φροντίδα και την άριστη επισκευή σε εργοστασιακό επίπεδο.

Στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή στο αυτοκίνητό μας, η Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. συνεργάζεται με τις γνωστότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Έτσι, εμείς αφήνουμε απλώς το όχημά μας και όλα τα διαδικαστικά τα αναλαμβάνουν δωρεάν οι άνθρωποι της!

Με αυτόν τον τρόπο απαλλασσόμαστε από την υποχρέωση να τρέχουμε, να αφιερώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας, να αγχωνόμαστε και να εκνευριζόμαστε μέχρι να γίνουν οι όποιες γραφειοκρατικές ενέργειες που απαιτούνται. Φυσικά, μέχρι να παραλάβουμε το αυτοκίνητό μας, η εταιρεία μας παρέχει όχημα αντικατάστασης για να συνεχίσουμε χωρίς πρόβλημα την καθημερινότητά μας.

Επιπλέον, η Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. συμβάλλει έμπρακτα και στην προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά, μεταλλικά ή πλαστικά, είναι ανακυκλώσιμα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και απαιτήσεις, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Τέλος, σε συνεργασία με την εταιρεία Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος εξασφαλίζει την ανακύκλωση του οχήματός μας, εφόσον αυτό χαρακτηριστεί σαν Όχημα Τέλους Ζωής.

«Ποιοι είναι οι κίνδυνοι σέρβις σε ελεύθερα συνεργεία»;
Εάν για κάποιο λόγο δεν επιλέξουμε να πάμε το αυτοκίνητό μας σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο αλλά σε κάποιο που είναι πιο κοντά μας ή που το σέρβις θα μας κοστίσει λιγότερο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να μην γίνουν σωστά όλες οι απαραίτητες εργασίες.

Επίσης, ίσως η διάρκεια του σέρβις ή της επισκευής να διαρκέσουν περισσότερο χρόνο απ’ όσο μας έχει ανακοινωθεί αρχικά, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητά μας, στις υποχρεώσεις μας και μας δεσμεύει στις μετακινήσεις μας.

Εάν ο προληπτικός έλεγχος και οι εργασίες συντήρησης δεν γίνουν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς με τη χρήση των κατάλληλων σύγχρονων μηχανημάτων, τότε κάποια βλάβη ή αστοχία που δεν είναι ορατή ίσως γίνει αιτία να προκληθεί μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο θα μας κοστίσει περισσότερα χρήματα για την ουσιαστική επισκευή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai After Sales Τσάπαλος Α.Ε.
Hyundai: Φθινοπωρινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.
Hyundai: Χειμερινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.