Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Φθινοπωρινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Φθινοπωρινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

ΝΕΑ

Hyundai: Φθινοπωρινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

ΝΕΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφήνοντας μας πολύ όμορφες αναμνήσεις. Η φθινοπωρινή περίοδος που διανύουμε δεν είναι μονάχα δύσκολη για εμάς, αλλά και για το αυτοκίνητο μας, που οφείλει να μπει κατάλληλα προετοιμασμένο στις αντιξοότητες του χειμώνα.

Advertisement
Advertisement

Με λίγα λόγια για να συνεχίσουμε να έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις θα πρέπει να μεριμνήσουμε εγκαίρως για την επόμενη μέρα. Να φροντίσουμε το Hyundai μας δηλαδή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μονάχα στους πιο έμπειρους τεχνικούς.

Το αυτοκίνητό μας δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο αλλά το έχουμε σαν μέλος της οικογένειάς μας. Το αντιμετωπίζουμε με αυτόν τον τρόπο και πάντα θέλουμε να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Γι’ αυτό επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε μόνο εξειδικευμένους τεχνικούς όπως αυτούς της Hyundai Τσάπαλος, Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

Advertisement
Advertisement

Αυτό καλό είναι να συμβαίνει πάντα πριν από κομβικά χρονικά σημεία όπως η εποχή που διανύουμε. Περίοδος που οι υψηλές θερμοκρασίες δίνουν τη θέση τους στα πρωτοβρόχια και οι ήρεμες διαδρομές εκτός πόλης ή χωρίς αρκετή κυκλοφορία, υποδέχονται το μποτιλιάρισμα στην πόλη σε καθημερινή βάση.

Προσθέστε ότι η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι συνεχείς υποχρεώσεις μας κάνουν να ξεχνάμε τις βασικές ανάγκες του αυτοκινήτου μας, επομένως καλό είναι να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για φθινοπωρινή προετοιμασία στην Hyundai Τσάπαλος. Εξάλλου λένε πως η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, κάτι που δεν αποτελεί εξαίρεση και στον τομέα της συντήρησης του αυτοκινήτου.

Ισχυρές βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις ή αποδράσεις σε χειμερινούς προορισμούς, είναι μερικές από τις εικόνες προσεχώς και το ιδανικό είναι να βρουν το αυτοκίνητο σας θωρακισμένο με την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσε να έχει: Την Τσάπαλος Α.Ε.

Advertisement

Η βασική αξία της εταιρείας είναι η επένδυση στον άνθρωπο και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία των βραβευμένων και έμπειρων μηχανικών της, το θερμό χαμόγελό, η προθυμία να δώσουν λύση σε κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε με το αγαπημένο μας Hyundai άμεσα και με το μικρότερο κόστος αλλά  και το γεγονός ότι μας θεωρούν φίλους τους είναι στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.

Advertisement

Ο άρτιος και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της η Hyundai Τσάπαλος εξασφαλίζει την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, είτε κατά τη διαδικασία επισκευής είτε σε αυτή που αφορά στην τακτική ή έκτακτη συντήρηση του αυτοκινήτου μας.

Ο υψηλός επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εταιρείας, σημαίνει ότι αυτό θα τύχει της καλύτερης αντιμετώπισης και της τήρησης όλων των πρωτοκόλλων που ισχύουν στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

Εκεί θα γίνουν όλοι οι προγραμματισμένοι έλεγχοι και η συντήρηση που προβλέπει ο κατασκευαστής, για να προλαμβάνονται οι φθορές και οι βλάβες και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η ακριβής εκτίμηση και οι απαραίτητες εργασίες, αντίστοιχα, τόσο για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα όσο και για τα μηχανικά μέρη και το αμάξωμα του αυτοκινήτου μας.

Advertisement

Όπου χρειάζεται, το διαρκώς εκπαιδευόμενο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό της Hyundai Τσάπαλος θα κάνει τις απαιτούμενες εργασίες και θα χρησιμοποιήσει γνήσια ανταλλακτικά της Hyundai, για τα οποία δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών, τόσο για αυτά όσο και για την εργασία. Επίσης, η σφραγίδα της εταιρείας στο βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου μας εξασφαλίζει την ισχύ της 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης, που προσφέρει η Hyundai.

Η αφοσίωση των ανθρώπων της Hyundai Τσάπαλος στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στη φροντίδα του αυτοκινήτου είναι ολιστική και αφορά σε κάθε τομέα. Για τον λόγο αυτό διαθέτει αποθήκη με απόθεμα όλων απαραίτητων ανταλλακτικών της γκάμας των μοντέλων της Hyundai, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα.  Εάν κάποιο δεν υπάρχει, τότε η παραγγελία είναι άμεση και η παραλαβή του γίνεται την επόμενη ημέρα.

Τέλος, όλα τα χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά της Hyundai, είτε είναι μεταλλικά είτε πλαστικά, είναι ανακυκλώσιμα σύμφωνα με ό,τι προβλέπει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Hyundai Τσάπαλος φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος, τηρώντας το πρόγραμμα της επίσημης αντιπροσωπείας. Για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την εταιρεία «Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος» και διασφαλίζει την ανακύκλωση του οχήματός μας, εφόσον αυτό χαρακτηριστεί σαν «Όχημα Τέλους Ζωής».

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου και το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό τής Hyundai Τσάπαλος βρίσκονται στην οδό Θεσσαλονίκης 127, 200 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ που βρίσκεται στην Καλλιθέα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.tsapalos.gr/hyundai-contact.html

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto