Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Χειμερινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Χειμερινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

ΝΕΑ

Hyundai: Χειμερινή προετοιμασία στην Τσάπαλος Α.Ε.

ΝΕΑ

Ο χειμώνας είναι ήδη εδώ με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να αποτελούν μία πρόκληση για τα αυτοκίνητά μας, τα οποία πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα. Και η Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. έχει τις γνώσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό για να θωρακίσει το αυτοκίνητό σας για να ξεπεράσει με σιγουριά τον χειμώνα.

Advertisement
Advertisement

Ο ερχομός του χειμώνα δημιουργεί μία σειρά από μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές απαιτήσεις από τον οδηγό σε ότι αφορά την συντήρηση του αυτοκινήτου του. Οι μεγάλες και συχνά ακραίες αλλαγές των συνθηκών, με τις βροχές, τα χιόνια και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον για το αυτοκίνητο, το οποίο πρέπει έγκαιρα να προετοιμαστεί για να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Απέναντι στις αντιξοότητες του χειμώνα χρειάζεται η καλύτερη φροντίδα από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνικούς. Τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστεύεστε ώστε να διατηρήσουν το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως αυτούς που διαθέτει η Hyundai Τσάπαλος, Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

Η μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα μπορεί να γίνει πολλές φορές απότομα και με ακραίο τρόπο. Γι’ αυτό θα πρέπει ο οδηγός από πολύ νωρίς να έχει προβλέψει ώστε να προετοιμάσει το αυτοκίνητο για αυτή την μεγάλη αλλαγή που φέρνουν οι χειμερινοί μήνες στην καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, ο οδηγός πρέπει να κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο έγκαιρα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου που επηρεάζονται από την αλλαγή στις καιρικές συνθήκες και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Θα πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση της μπαταρίας, τα επίπεδα υγρών (από λάδια μέχρι το πολύ σημαντικό αντιψυκτικό υγρό), να ελεγχθούν οι υαλοκαθαριστήρες (και να συμπληρωθεί το υγρό τους), να εξεταστεί η κατάσταση των ελαστικών και το σύστημα των φρένων και πολλά ακόμα.

Όλα αυτά και όλα όσα θα προκύψουν από έναν γενικό τεχνικό έλεγχο είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ασφάλεια των διαδρομών μας. Και πρέπει να γίνει στο σωστό χρονικό διάστημα, πριν την εμφάνιση των έντονων καιρικών φαινομένων, καθώς πάντα η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Ιδίως όταν η θεραπεία χρειαστεί να γίνει αναγκαστικά όταν οι καιρικές συνθήκες, όπως μία χιονόπτωση, θα την κάνουν εξαιρετικά πιο δύσκολη και με σημαντικά μεγαλύτερο κόστος.

Advertisement

Στην Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. η κεντρική φιλοσοφία της εταιρίας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών από ένα υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Οι μηχανικοί της διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία, φιλική διάθεση και την απόλυτη αφοσίωση στην ανάγκη του κάθε πελάτη ώστε να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το αγαπημένο τους Hyundai.

Και όλα αυτά άμεσα, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ο πελάτης για την Hyundai Τσάπαλος είναι ένας πραγματικός φίλος ο οποίος απολαμβάνει την ζεστασιά της εξυπηρέτησης και την υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της.

Advertisement

Ο άρτιος και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της η Hyundai Τσάπαλος εξασφαλίζει την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, είτε κατά τη διαδικασία επισκευής είτε σε αυτή που αφορά στην τακτική ή έκτακτη συντήρηση του αυτοκινήτου μας.

Τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της εταιρίας εκφράζονται στην κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω και της τήρησης όλων των πρωτοκόλλων που ισχύουν για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

Advertisement

Στην Hyundai Τσάπαλος Α.Ε. μπορεί ο κάθε οδηγός να κάνει τις προγραμματισμένες εργασίες και την συντήρηση που προβλέπεται από τον κατασκευαστή, έτσι ώστε να μπορούν να προλαμβάνονται οι φθορές και οι βλάβες.

Οι μηχανικοί της εταιρίας χρησιμοποιούν τα πιο εξελιγμένα και πιστοποιημένα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διάγνωση και η εκτίμηση κόστους της βλάβης να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής. Ενώ βοηθούν στην πιο άμεση εκτέλεση των εργασιών τόσο για τα ηλεκτρονικά συστήματα όσο και για τα μηχανικά μέρη αλλά και το αμάξωμα του Hyundai σας.

Το εξειδικευμένο και διαρκώς εκπαιδευόμενο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό της Hyundai Τσάπαλος θα διεκπεραιώσει με σιγουριά και ακρίβεια όλες τις εργασίες. Και θα χρησιμοποιήσει γνήσια ανταλλακτικά της Hyundai τα οποία έχουν εγγύηση δύο ετών, κάτι που ισχύει και για την εργασία.

Επίσης, η σφραγίδα της εταιρείας στο βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου, εξασφαλίζει την ισχύ της 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης, που προσφέρει η Hyundai.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την πιο σύντομη διεκπεραίωση κάθε εργασίας, η Hyundai Τσάπαλος διαθέτει αποθήκη στην οποία υπάρχει απόθεμα όλων των απαραίτητων ανταλλακτικών για τα μοντέλα της Hyundai.

H διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών είναι μία πολύ σημαντική υπηρεσία έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να εξυπηρετείται άμεσα. Ενώ ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο ανταλλακτική, η παραγγελία είναι άμεση και η παραλαβή γίνεται την επόμενη ακριβώς ημέρα.

Τέλος, όλα τα χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά της Hyundai, είτε είναι μεταλλικά είτε πλαστικά, είναι ανακυκλώσιμα σύμφωνα με ό,τι προβλέπει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Hyundai Τσάπαλος φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος, τηρώντας το πρόγραμμα της επίσημης αντιπροσωπείας. Για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την εταιρεία «Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος» και διασφαλίζει την ανακύκλωση του οχήματός μας, εφόσον αυτό χαρακτηριστεί σαν «Όχημα Τέλους Ζωής».

Πριν έρθουν λοιπόν τα πρώτα χιόνια και το κρύο αρχίσει να δοκιμάσει τις αντοχές του αυτοκινήτου μας και τις δικές μας ως οδηγούς, μία επίσκεψη στην Hyundai Τσάπαλος είναι η καλύτερη υπηρεσία και φροντίδα που μπορείτε να προσφέρετε τόσο στο Hyundai σας όσο και στην δική σας ασφάλεια και ψυχική ηρεμία.

Ο χειμώνας είναι μία υπέροχη εποχή αν έχουμε προνοήσει για το αυτοκίνητό μας και τις μετακινήσεις μας. Ας τον απολαύσουμε όσο γίνεται περισσότερο, με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, κάνοντας πρώτα μία επίσκεψη στην Hyundai Τσάπαλος

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου και το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό τής Hyundai Τσάπαλος βρίσκονται στην οδό Θεσσαλονίκης 127, 200 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ που βρίσκεται στην Καλλιθέα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.tsapalos.gr/hyundai-contact.html