Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Santa Fe με N Performance Parts

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Santa Fe με N Performance Parts

ΝΕΑ

Hyundai Santa Fe με N Performance Parts

ΝΕΑ

Οι αγοραστές στην Νότια Κορέα μπορούν να κάνουν το SUV, Hyundai Santa Fe να ξεχωρίζει χάρη στα N Performance Parts.

Advertisement
Advertisement

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ της σειράς «N Performnace» τώρα θα εξοπλίζουν (εκτός από τα sedan και hatchback της μάρκας) και τα SUV.

 

Την πρώτη τους εμφάνιση, τα «N Performance Parts» για τα SUV, έκαναν στην αγορά της Νότιας Κορέας. N Performance Parts Εκεί κυκλοφορεί μία έκδοση του Santa Fe με χρωμιομένα περιγράμματα στο χρώμα του χαλκού στη «μάσκα», στο κέντρο του προφυλακτήρα και πάνω από το σπόιλερ. Υπάρχουν επίσης κάποιες μαύρες λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στο καπό. Το τμήμα «N Performance» της Hyundai έχει σχεδιάσει μια σειρά από εντυπωσιακούς τροχούς 21 ιντσών, με κεντρικά καπάκια από ίνες άνθρακα σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Στα πλάγια οι λεπτομέρειες είναι διακριτικές, με πλευρικά skirts και πίσω ξεχωρίζουν οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, η αεροτομή στην πίσω πόρτα, αλλά και διαχύτης από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai συνέχισε με το sport θέμα στην καμπίνα του Santa Fe. Έτσι θα δούμε στα καθίσματα πρώτης και δεύτερης σειράς επένδυση με μαύρο δέρμα και κόκκινες ραφές. Τα μπροστινά καθίσματα έχουν πλάτη από ανθρακονήματα για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο Santa Fe . Η Hyundai έχει τοποθετήσει κομμάτια από αναθρακόνημα στο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα και στα διακοσμητικά των θυρών, ενώ υπάρχουν επίσης πολλά σημεία ντυμένα  με Alcantara.

Advertisement

Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές για το N Performance Parts της Santa Fe και προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στη Νότια Κορέα ή και σε άλλες αγορές. Το νέο Santa Fe παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα και βρίσκεται στην πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς της Hyundai που, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, χειρισμό, απόδοση καυσίμου και ασφάλεια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το Hyundai Santa Fe και σε κορυφαία έκδοση N

Νέο Hyundai Santa Fe για πρώτη φορά και PHEV