Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Με στιλ αλά Tucson και τα άλλα SUV της

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai: Με στιλ αλά Tucson και τα άλλα SUV της

ΝΕΑ

Hyundai: Με στιλ αλά Tucson και τα άλλα SUV της

ΝΕΑ

Οι επευφημίες για το Tucson δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τη Hyundai, η οποία μπολιάζει με το στιλ του και άλλα υπερυψωμένα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Στον απόηχο των ιδιαίτερα εγκωμιαστικών σχολίων που απέσπασε το νέο Hyundai Tucson, οι Νοτιοκορεάτες αναζητούν τρόπους να εμφυσήσουν λίγο από τη glamour αισθητική του και σε άλλα SUV της.

Ένα από αυτά είναι και η ανανεωμένη εκδοχή του Hyundai Creta, ενός μικρού Sport Utility Vehicle που δεν είναι γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά από το 2019 γνωρίζει μεγάλη απήχηση στην Ινδία, τη Ρωσία, τη Νότια Αμερική και σε άλλες γωνιές του πλανήτη.

Το μοντέλο ανανεώθηκε, υιοθετώντας έναν σαφώς πιο elegant χαρακτήρα με σύγχρονες τεχνολογίες και νεανικό target group.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο σχεδίασης έχει η επιβλητική μάσκα, με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας Parametric Jewel Hidden. Πρόκειται για δύο στοιχεία που ορίζουν την εμφάνιση της νέας γενιάς Hyundai Tucson, συνδράμοντας αποφασιστικά στη γιγάντωση της δημοτικότητάς του.

Άρωμα Tucson αναβλύζουν επίσης και οι μεγάλοι LED προβολείς που ακροβολίζονται στο ρύγχος, συνθέτοντας μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εικόνα.

Πανομοιότυπο είναι και το τελείωμα της οροφής, με τη μοναδική σχεδιαστική απόκλιση να αφορά το σχήμα των πίσω φωτών.

Advertisement

Οι αναφορές στο Tucson επεκτείνονται και στην καμπίνα, παρουσία ενός τιμονιού τεσσάρων ακτινών, και μιας μεγάλης οθόνης αφής που ενσωματώνεται στο ταμπλό. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων (8,0”), ενώ υπάρχουν και σύστημα ατμοσφαιρικού φωτισμού για τη σύνθεση μιας γαλήνιας αίσθησης.

«Η αφοσίωση της Hyundai στον ρόλο του game-changer στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι το κίνητρό μας για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας στην Ινδονησία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Hyundai.

Advertisement

Όσον αφορά τέλος τα συστήματα πρόωσης, η γκάμα απαρτίζεται από έναν 1.500αρη ατμοσφαιρικό, έναν 1.400αρη turbo και έναν 1.500αρη diesel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ημιαγωγοί: Η Hyundai παίρνει την κατάσταση στα χέρια της
Ότι γνωρίζουμε για το ηλεκτρικό SUV Hyundai Ioniq 7
Hyundai: Πρώτα teasers του ηλεκτρικού SUV Ioniq Seven

 

Advertisement