Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai i30 Sport: Image maker

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai i30 Sport: Image maker

ΝΕΑ

Hyundai i30 Sport: Image maker

ΝΕΑ

Στη Hyundai γνωρίζουν πολύ καλά πως για να μπορέσουν να φτάσουν σε αίγλη τους Ευρωπαίους θα πρέπει σε κάθε νέα γενιά του μικρομεσαίου i30 να υπάρχει μια ισχυρή σπορ έκδοση που θα στολίζει τη γκάμα και θα ανεβάζει το κύρος της συνολικά.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Προς το παρόν οι σχεδιαστές του X-Tomi Design καταθέτουν τις προτάσεις τους για το πώς θα πρέπει να είναι η κορυφαία έκδοση του νέου i30. Επιθετικό body kit, ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα, τροχοί σε σκούρο φόντο και επιθετική μάσκα που αφήνει υποσχέσεις…

Η φίρμα από την Κορέα, το έχει πάρει ήδη απόφαση, πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας 1.6 βενζινοκινητήρας με τούρμπο και ισχύ 201 ίππους. Η ροπή του θα ξεπερνά τα 300 Nm ροπής, ενώ οι επιδόσεις όπως αναμενόταν θα είναι εκρηκτικές.

Advertisement
Advertisement

Το κιβώτιο στη βασική έκδοση, θα είναι ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων με το γνωστό πολύ καλό κούμπωμα. Προαιρετικά ενδέχεται να υπάρχει και αυτόματο με αλλαγές σχέσεων από το τιμόνι.

Το i30 Sport θα διαθέτει σφιχτή ρύθμιση στην ανάρτηση, προκειμένου να διαχειριστεί με επιτυχία τη δύναμη και να κερδίσει φίλους και από την οδική συμπεριφορά.