Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Διαισθητικό εσωτερικό με έμφαση στη λειτουργικότητα

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda ZR-V e:HEV: Διαισθητικό εσωτερικό με έμφαση στη λειτουργικότητα

ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Διαισθητικό εσωτερικό με έμφαση στη λειτουργικότητα

ΝΕΑ

Ο σχεδιασμός της καμπίνας του νέου Honda ZR-V θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε ανώτερα επίπεδα άνεσης και χρηστικότητας.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της Honda θέλησαν να αφιερώσουν εξ’ ολοκλήρου το εσωτερικό του νέου ZR-V στην πρακτικότητα. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι το SUV των Ιαπώνων να είναι ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση και για ταξίδι προσφέροντας στους επιβάτες μια εμπειρία που δε συναντάς εύκολα στα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Η διάταξη της καμπίνας έχει δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να χρησιμοποιήσουν πολλαπλά έξυπνα σημεία αποθήκευσης και παράλληλα να έχουν την άνεση και την αίσθηση πολυτέλειας που μας έχει συνηθίσει η Honda. Το ταμπλό και η μεγάλη κεντρική κονσόλα συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και το φινίρισμα σε όλες τις επιφάνειες να εκπέμπει premium αύρα.

Η κεντρική κονσόλα είναι μοναδική για το ZR-V και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει πρακτικά το κουμπί αλλαγής ταχυτήτων και χειρόφρενου, τα οποία είναι βέλτιστα τοποθετημένα για ευκολία στη χρήση. Ο επιλογέας ταχυτήτων shift-by-wire έχει επανασχεδιαστεί ώστε να γίνει πιο διαισθητικός και να τον χρησιμοποιεί ο οδηγός χωρίς να χρειάζεται να πάρει τα μάτια του από το δρόμο. Το τριάκτινο τιμόνι με λείο δερμάτινο φινίρισμα και γυαλιστερές μαύρες πινελιές δημιουργεί ακόμα μια αίσθηση πολυτέλειας στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα στοιχείο που θα εκτιμήσει ο οδηγός είναι η αυξημένη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι μηχανικοί της Honda επικεντρώθηκαν στη βελτιστοποίηση της εργονομίας προκειμένου εξασφαλίσουν εξαιρετική ορατότητα. Το οπτικό πεδίο έχει μεγιστοποιηθεί τοποθετώντας τις κολόνες Α όσο το δυνατόν πιο πίσω. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί έξυπνοι βραχίονες στους υαλοκαθαριστήρα κάτω από τη γραμμή του καπό βοηθώντας έτσι την ορατότητα προς τα εμπρός.

Στην άνεση και την ευρυχωρία του νέου Honda ZR-V συμβάλει ο έξυπνος σχεδιασμός των καθισμάτων που αφήνει άφθονο χώρο τόσο στους εμπρός όσο και στους πίσω επιβάτες. Παράλληλα, το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 370 λίτρων εξασφαλίζει 20% περισσότερο χώρο από το HR-V με αυξημένη εργονομία χάρη στο διαχωριστικό φόρτωσης και το ανασυρόμενο κάλυμμα δεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Honda HR-V e:HEV: Η ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV 2.0 i-MMD 184 PS AWD

Advertisement

Honda ZR-V: Το σπορ SUV του μέλλοντος