Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda ZR-V: Το σπορ SUV του μέλλοντος

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda ZR-V: Το σπορ SUV του μέλλοντος

ΝΕΑ

Honda ZR-V: Το σπορ SUV του μέλλοντος

ΝΕΑ

Η Honda περνάει στη νέα σχεδιαστική της εποχή με το στιλάτο και πρωτοποριακό SUV ZR-V.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να δείξει και να αποδείξει σε όλο τον κόσμο του αυτοκινήτου ότι αλλάζει σχεδιαστική σελίδα, η Honda παρουσίασε το καινούριο της ZR-V. Το νέο αυτοκίνητο αποτελεί το σήμα κατατεθέν της μάρκας στο πέρασμα στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή (με την τεχνολογία e:HEV) ακολουθώντας μια κομψή και συνάμα σπορ φιλοσοφία στα μεγαλύτερα SUV της.

Το νέο Honda ZR-V είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο κυρίως χάρη στην απαλή σπορ σιλουέτα του. Κάνει αισθητή την παρουσία του στο δρόμο με τις επιβλητικές του γραμμές που συνδυάζονται με δυναμισμό και σπορ πινελιές στο εμπρός και πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος του ZR-V κυριαρχεί η γυαλιστερή μαύρη μάσκα, η οποία αποτελείται από κάθετες γραμμές.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από τα κομψά φωτιστικά σώματα, ο προφυλακτήρας διαθέτει μια κάθετη σχισμή μπροστά από τον μπροστινό τροχό που παίζει σημαντικό ρόλο στην αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου.

Αεροδυναμικά στοιχεία στυλ είναι ενσωματωμένα σε όλο το ZR-V και συνδυάζονται με τις λείες επιφάνειες για πλήρη διαχείριση της ροής αέρα γύρω από το SUV. Μιλώντας για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, το ZR-V έχει ύψος 1.620 χιλ., πλάτος 1.840 χιλ. και μήκος 4.568 χιλ., με μεταξόνιο 2.657 χιλ. Είναι 50 χιλ. φαρδύτερο από το HR-V και 59 χιλ. χαμηλότερο από το CR-V, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει ομαλά ανάμεσα στα δύο SUV ενισχύοντας την γκάμα της Honda.

Advertisement

Ένα μοντέρνο και ποιοτικό SUV που ξεχωρίζει στην κατηγορία από τις αμέτρητες λεπτομέρειες που του δίνουν μια μοναδική προσωπικότητα. Το νέο Honda ZR-V είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Elegance, Style, Sport και Advance με τιμή εκκίνησης τα 44.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda HR-V: Αναβαθμίζει την online εμπειρία
Honda Civic e:HEV: Πρωτοπορεί στην αποτελεσματικότητα του κινητήρα
Το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα (+ τιμές)