Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Sensing 360: Το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Sensing 360: Το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού

ΝΕΑ

Honda Sensing 360: Το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού

ΝΕΑ

Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing 360, που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο εξελιγμένο, το Honda Sensing 360 διαθέτει εκτεταμένη εμβέλεια ανίχνευσης από όλες τις κατευθύνεις γύρω από το όχημα.

 

Η χρήση του Honda Sensing 360 θα ξεκινήσει επίσημα το 2022 με την εμπορική κυκλοφορία του προϊόντος στην Κινεζική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η Honda σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή του σε όλα τα μοντέλα που θα πωλούνται στις σημαντικότερες αγορές μέχρι το 2030.

Με όραμα μία κοινωνία με μηδενικά ατυχήματα για όλους τους χρήστες των δρόμων, όπως αποτυπώνεται στο παγκόσμιο σλόγκαν «Safety for Everyone», η Honda υποστηρίζει την έρευνα & εξέλιξη τεχνολογιών ασφάλειας από απόψεως εξοπλισμού αλλά και λογισμικού.

Από το 2014 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το σύστημα Honda Sensing έχει εξελιχθεί, με τη χρήση του να επεκτείνεται στα μοντέλα μαζικής παραγωγής σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη των οδηγών Honda σε ποικίλες οδηγικές συνθήκες.

Advertisement

Το Honda Sensing 360 πετυχαίνει ανίχνευση 360 μοιρών μέσω της προσθήκης πέντε μονάδων ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος μπροστά και σε κάθε γωνία του οχήματος.

Advertisement

Αυτή η εκτεταμένη εμβέλεια ανίχνευσης καλύπτει τυφλά σημεία γύρω από το όχημα που δύσκολα ελέγχονται οπτικά από τον οδηγό και συμβάλλει στην αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα και πεζούς.

Advertisement

Για την εξέλιξη του Honda Sensing 360, η Honda αξιοποίησε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει από την έρευνα & ανάπτυξη τεχνολογιών αυτοματοποιημένης οδήγησης Επιπέδου 3.

Η Honda στοχεύει στην επίτευξη μηδενικού αριθμού θανάτων από τροχαία ατυχήματα όπου εμπλέκονται μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα της μάρκας σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2050.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Sensing Elite: Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της επόμενης γενιάς
Χάρμα ιδέσθαι το νέο Honda Civic Type R
Επιστρέφει το Honda Integra!