Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda NSX Type S: Το τελευταίο NSX (+video)

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda NSX Type S: Το τελευταίο NSX (+video)

ΝΕΑ

Honda NSX Type S: Το τελευταίο NSX (+video)

ΝΕΑ

Η Honda Motor Co., Ltd. κυκλοφόρησε σήμερα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο περιορισμένης παραγωγής NSX Type S, το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί επίσημα πριν από το τέλος του μήνα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda μοιράζεται τις πρώτες πληροφορίες για το νέο NSX Type S, το τελευταίο μοντέλο της δεύτερης γενιάς των Supercar της Honda.

Η δεύτερη γενιά NSX παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, κληρονομώντας την έννοια του «ανθρωποκεντρικού supercar», μία έννοια, που εφαρμόστηκε από την πρώτη γενιά NSX. Επιπλέον, η δεύτερη γενιά του υπόσχεται να σας… δώσει την εμπειρία «N ew S, X perience», που γίνεται δυνατή από αυτό το supercar νέας εποχής, το οποίο διαθέτει την επιλογή κινητήρων Sport Hybrid και το σύστημα SH-AWD , μια πρωτότυπη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Honda για υψηλού επιπέδου απόκριση και απόδοση, η οποία δεν είναι δυνατή μόνο με έναν κινητήρα.

Το νέο NSX Type S θα είναι το τελευταίο μοντέλο της δεύτερης γενιάς NSX και η ομάδα ανάπτυξης πέτυχε βελτιώσεις στην απόδοση και τον σχεδιασμό με στόχο να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα ξεπερνά όλα τα μοντέλα NSX που είχαν προηγηθεί.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία της δεύτερης γενιάς NSX θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ξεκινήσει η παραγωγή του τελικού NSX Type S. Για την Honda το NSX Type S είναι το αποκορύφωμα των προκλήσεων που αντιμετώπισε η Honda στη δεύτερη γενιά NSX και είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο που αναπτύχθηκε από την Honda ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους πελάτες που έχουν αγαπήσει το NSX μέχρι σήμερα. Η ομάδα ανάπτυξης συνέχισε την βελτίωση των επιδόσεων ενώ προσπάθησε να προσφέρει τη «χαρά της οδήγησης» και τη «χαρά της κατοχής» ενός ειδικού οχήματος.

Με την προσθήκη ενός νέου, περιορισμένου ματ χρώματος, το NSX Type S, θα λανσαριστεί με περιορισμένη παραγωγή 350 μονάδων παγκοσμίως (30 μονάδες στην Ιαπωνία, 320 μονάδες εκτός Ιαπωνίας).

Advertisement

Το NSX αντιπροσωπεύει τις προκλήσεις που ανέλαβε η Honda στη δημιουργία αυτοκινήτων επιδόσεων. Προσφέρει σούπερ σπορ… εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα οδηγικών συνθηκών: Καθημερινές μετακινήσεις, οδήγηση σε δρόμους με στροφές, και οδήγηση σε πίστα.

Advertisement

Η πρώτη γενιά NSX, η οποία ξεκίνησε να πωλείται το 1990, πραγματοποίησε σημαντική μείωση βάρους στην κατηγορία υιοθετώντας ένα αμάξωμα από αλουμίνιο, το πρώτο στον κόσμο για οχήματα μαζικής παραγωγής.

Ως ένα σπορ αυτοκίνητο νέας γενιάς, συγκέντρωσε τεχνολογίες αιχμής της εποχής και πέτυχε τόσο δυναμικές επιδόσεις όσο και ευκολία οδήγησης. Για τον λόγο αυτό, το NSX πρώτης γενιάς έτυχε καλής υποδοχής από πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Το μοντέλο έμεινε σταθερό στην έννοια του «ανθρωποκεντρικού supercar», που κληρονόμησε από την πρώτη γενιά NSX και υιοθέτησε τις πρωτότυπες και προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της Honda, στην δεύτερη γενιά. Αυτή αναπτύχθηκε και παρουσιάστηκε το 2016 για να προσφέρει σε περισσότερους πελάτες «τη χαρά της οδήγησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda NSX Type R και Spider το 2021
Δικό σας με €280.000 ένα σπάνιο Honda NSX Type-R (video)
McLaren GT VS Ferrari Portofino VS Honda NSX