ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Σπορ συμπεριφορά που μοιράζει χαμόγελα

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Jazz e:HEV: Σπορ συμπεριφορά που μοιράζει χαμόγελα

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Σπορ συμπεριφορά που μοιράζει χαμόγελα

ΝΕΑ

Το νέο Honda Jazz προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης με γνώμονα την ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Η βαριά κληρονομιά της Honda στον τομέα της οδηγικής συμπεριφορά των μοντέλων της πέρασε ατόφια και στο νέο Jazz e:HEV. Όλα ξεκινούν από το βελτιωμένο πλαίσιο το οποίο είναι ενισχυμένο και παράλληλα πιο ελαφρύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ακαμψία στο αμάξωμα που μεταφέρει μια αίσθηση στιβαρότητας και ασφάλειας στον οδηγό.

Εξαιρετικά στοχευμένη δουλειά έχει γίνει από τους σχεδιαστές της Honda στη βελτιωμένη κατανομή βάρους εμπρός και πίσω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη σταθερότητα και μειωμένο αναρτώμενο βάρος κάνοντας πιο ομαλή τη συμπεριφορά στις στροφές.

Παράλληλα, τα ελατήρια των αναρτήσεων έχουν γίνει πιο μαλακά κατά 8% εμπρός και 20% πίσω για περισσότερη άνεση, αλλά τα αμορτισέρ και έχουν γίνει πιο σφικτά βοηθώντας πολύ το κράτημα και την αίσθηση στο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Για την καλύτερη απόκριση στο τιμόνι η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Agility Handling Assist. Πρόκειται για μια τεχνολογία αιχμής που βελτιώνει την δυναμική σταθερότητα του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα όταν οι αντιδράσεις στο τιμόνι είναι γρήγορες με υψηλότερες ταχύτητες.

Advertisement

Επιπλέον το σύστημα Vehicle Stability Assist ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης στους εσωτερικούς τροχούς για να βελτιώσει την ασφάλεια και να κάνει πιο άμεση την αίσθηση. Όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης στον οδηγό του νέου Jazz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV Crosstar: Ασυμβίβαστος χαρακτήρας
Honda Jazz e:HEV: Συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας
Honda Jazz e:HEV: Έξυπνες λύσεις εργονομίας

Advertisement