Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Σημείο αναφοράς στην ευρυχωρία

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV: Σημείο αναφοράς στην ευρυχωρία

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Σημείο αναφοράς στην ευρυχωρία

ΝΕΑ

Η σχεδίαση της καμπίνας του νέου Honda Jazz e:HEV ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της εργονομίας και της ευρυχωρίας.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του νέου Honda Jazz e:HEV είναι χωρίς αμφιβολία οι χώροι στο εσωτερικό. Το ποιοτικό supermini είναι ξεκάθαρα σημείο αναφοράς στην κατηγορία καθώς έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα την οικογένεια και τις αποσκευές της με την άνεση ενός αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας.

Μια από τις καινοτομίες που έχουν ανεβάσει το επίπεδο ευρυχωρίας του Jazz e:HEV είναι η έξυπνη τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο σημείο κάτω από τα εμπρός καθίσματα. Αυτό έχει βοηθήσει τους σχεδιαστές της Honda να δημιουργήσουν τα πίσω καθίσματα Magic Seat για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην εργονομία.

Advertisement
Advertisement

Οι επιβάτες στο πίσω μέρος έχουν έναν τεράστιο χώρο 986 χιλ. για τα πόδια τους και αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην έξυπνη δομή της πίσω ανάρτησης και της μείωσης του πάχους των καθισμάτων. Από την άλλη, οι επιβάτες στις εμπρός θέσεις απολαμβάνουν μια σταθερή και άνετη θέση που ελαχιστοποιεί την κούραση του οδηγού. Επιπλέον, η τοποθέτηση του πεντάλ του φρένου έχει τοποθετηθεί στην ιδανική απόσταση δίνοντας τη δυνατότητα φυσικών κινήσεων στο πόδι.

Η δομή καθισμάτων Smart Seat έχει το πλεονέκτημα ότι η σειρά μπορεί να αναδιπλωθεί τόσο με τον παραδοσιακό τρόπο προς το εμπρός, αλλά και με έναν νέο τρόπο προς τα πάνω επιτρέποντας την πολύ εύκολη φόρτωση και την εκμετάλλευση χώρων.Όσο για τον χώρο αποθήκευσης, το πορτμπαγκάζ του νέου Honda Jazz e:HEV έχει 304 διαθέσιμα λίτρα, τα οποία με τα καθίσματα αναδιπλωμένα αυξάνονται στα 1.205 λίτρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e:Ny1: Οδηγική ισορροπία σε όλα τα τερέν
Honda Jazz e:HEV: Τέσσερις εκδόσεις για όλα τα γούστα
Honda Jazz Crosstar: Τεχνολογία αιχμής στην ασφάλεια

Advertisement