Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Οδηγική ισορροπία σε όλα τα τερέν

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e:Ny1: Οδηγική ισορροπία σε όλα τα τερέν

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Οδηγική ισορροπία σε όλα τα τερέν

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό SUV της Honda ακολουθεί πιστά την οδηγική φιλοσοφία της ιαπωνική μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda e:Ny1 μπορεί να περικλείει όλη την τεχνολογία υψηλού επιπέδου της ιαπωνικής εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ωστόσο ένας τομέας έχει παραμείνει σταθερός και αναλλοίωτος. Αυτός ο τομέας είναι η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου η οποία μελετήθηκε εκτεταμένα από τους μηχανικούς της Honda προκειμένου να μην αποκλίνει από τους βασικούς πυλώνες που έχει θέσει η μάρκα παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.

Η ομάδα εξέλιξης του e:Ny1 δημιούργησε ένα ραφιναρισμένο, ομαλό στην οδήγηση SUV το οποίο μεγιστοποιεί την άνεση των επιβατών και ταυτόχρονα προσφέρει διασκεδαστική και άμεση εμπειρία οδήγησης. Παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα είναι ηλεκτρική, το e:Ny1 έχει ανάλαφρη αίσθηση εμπνέοντας εμπιστοσύνη στον οδηγό να κινηθεί το ίδιο άνετα στην άσφαλτο, αλλά και εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα ελέγχου σταθερότητας της Honda διασφαλίζει ομαλή αίσθηση στο τιμόνι, ακρίβεια στην κατευθυντικότητα και κορυφαία πρόσφυση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες. Τα έξυπνα συστήματα διεύθυνσης της Honda προσφέρουν ελαφριά κίνηση στο τιμόνι μέσα στην πόλη και πιο βαριά αίσθηση στον αυτοκινητόδρομο προκειμένου ο οδηγός να έχει πάντα την ιδανική αίσθηση.

Η Honda έχει προσέξει ιδιαίτερα και τον τρόπο με τον οποίο επιταχύνει και επιβραδύνει το E:Ny1 προκειμένου οι επιβάτες να μην ενοχλούνται με απότομες αντιδράσεις. Για τους οδηγούς που θέλουν νιώσουν αδρεναλίνη αρκεί να επιλέξουν το πρόγραμμα οδήγησης Sport για να έχουν άμεση απόκριση στο τιμόνι και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά.

Advertisement

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το e:Ny1 έχει σχεδιαστεί για να περάσει και από χωμάτινες διαδρομές έχοντας την απαραίτητα ανθεκτικότητα και το ανάλογο ύψος ώστε να μην σταματήσει πουθενά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με 19άρι τροχό η Honda Africa Twin του 2024
Honda Jazz e:HEV: Τέσσερις εκδόσεις για όλα τα γούστα
Η πληρότητα του νέου, φουλ υβριδικού Honda CR-V e:HEV