Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Τέσσερις εκδόσεις για όλα τα γούστα

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV: Τέσσερις εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV: Τέσσερις εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Η Honda έχει δημιουργήσει τέσσερις εκδόσεις για το νέο Jazz με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Jazz e:HEV σχεδιάστηκε με έναν και μοναδικό στόχο: να γίνει εκείνο το αυτοκίνητο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνησης του σύγχρονου οδηγού με την ποιότητα, την ασφάλεια και την άνεση που μόνο η Honda μπορεί να προσφέρει. Οι μηχανικοί της Honda κατάφεραν πραγματικά να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που κάνει για όλα και τα κάνει πάρα πολύ καλά.

Για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών της η εταιρεία δημιούργησε τέσσερις εκδόσεις του νέου Jazz e:HEV. Η βασική είναι η Elegance η οποία είναι διαθέσιμη στις 27.500 ευρώ και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν μια προσιτή λύση χωρίς συμβιβασμούς. Για εκείνους τώρα που θέλουν το κάτι παραπάνω στην άνεση και την ψυχαγωγία τους η Honda έχει δημιουργήσει την έκδοση Advance.

Advertisement
Advertisement

Στην Advance (29.800 ευρώ) ο οδηγός θα συναντήσει τροχούς 16 ιντσών, σύστημα συνδεσιμότητας Honda Connect με navigation μέσω της οθόνης αφής 9 ιντσών, δερμάτινη επένδυση σε καθίσματα και λεβιέ ταχυτήτων και σύστημα Smart Entry & Start. Στα συστήματα ασφαλείας η έκδοση Advance επίσης διαθέτει πληροφόρηση τυφλού σημείου και παρακολούθησης κυκλοφορίας διασταυρώσεων.

Η έκδοση Sport (31.200 ευρώ) είναι για τους πιο ανήσυχους οδηγούς που θέλουν μια πιο αθλητική αίσθηση στο Jazz τους. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει όλα τα στοιχεία της έκδοσης Advance έχοντας επιπλέον ειδικής σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών, σύστημα ανάκτησης ενέργειας και έλεγχο επιβράδυνσης με χειριστήρια στο τιμόνι, προγράμματα οδήγησης Econ, Normal και Sport, καθρέπτες σε μαύρο χρώμα, σπόιλερ στο πίσω μέρος και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στους προφυλακτήρες.

Advertisement

Τέλος, η κορυφαία έκδοση Crosstar είναι η πιο ολοκληρωμένη και περιπετειώδης έκδοση του νέου Jazz e:HEV. Ο σχεδιασμός του Crosstar είναι ενισχυμένος για να θυμίζει περισσότερο τα crossover μοντέλα με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, ράγες στην οροφή, φώτα ομίχλης και ειδικές ζάντες 16 ιντσών αλουμινίου. Η τιμή του Jazz Crosstar είναι στα 31.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Casio τιμά το θρύλο του Honda Type R
Honda Jazz Crosstar: Τεχνολογία αιχμής στην ασφάλεια
Το Honda ZR-V διαθέσιμο στην Ελλάδα (+τιμές)