Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Online εμπειρία στο ταξίδι

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Online εμπειρία στο ταξίδι

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Online εμπειρία στο ταξίδι

ΝΕΑ

Η Honda έχει εξελίξει προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας για το νέο Jazz Crosstar που ανεβάζουν το επίπεδο χρηστικότητας στις εκδρομές και τα ταξίδια.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Jazz e:HEV Crosstar εκτός από ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση έχει και όλα εκείνα τα στοιχεία να συνοδεύσει τον οδηγό και την οικογένειά του σε εξορμήσεις, ταξίδια και εκδρομές. Η Honda έχει σχεδιάσει ένα έξυπνο και υπερσύγχρονο σύστημα infotainment το οποίο θα κρατήσει ενημερωμένο τον οδηγό και θα ψυχαγωγήσει τους επιβάτες όσο βρίσκονται στην καμπίνα του.

Το σύστημα απεικονίζεται στην οθόνη αφής 9 ιντσών LCD HMI και μόλις ο χρήστης συνδέσει το smartphone του θα μεταφερθεί σε έναν σύγχρονο ψηφιακό κόσμο γεμάτο πληροφορίες και χρηστικές εφαρμογές. Ανάμεσα στις επιλογές ο οδηγός θα συναντήσει μουσική, πλοήγηση, εύρεση τοποθεσίας, ενημέρωση για τον καιρό και τηλεφωνικές κλήσεις με τον χειρισμό να γίνεται είτε μέσω της οθόνης αφής, είτε μέσω φωνητικών εντολών.

Honda Jazz Crosstar

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα το σύστημα που ξεχωρίζει στο Jazz Crosstar είναι η ανανεωμένη εφαρμογή My Honda+ app που προσφέρει υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου στον χρήστη. Η νέα My Honda+ περιλαμβάνει την υπηρεσία Core Connentivity, η οποία μεταφέρει όλες τις πληροφορίες του αυτοκινήτου στην εφαρμογή, μπορεί να το κλειδώσει και να το ξεκλειδώσει, ακόμα και να πατήσει την κόρνα, να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό και να επικοινωνήσει με τον τοπικό dealer.

Η δεύτερη εφαρμογή είναι η Safety and Journey η οποία φροντίζει να κρατάει ημερολόγιο διαδρομών που έχει κάνει το αυτοκίνητο και να το εντοπίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τέλος, υπάρχει και η υπηρεσία In-Car Wi-Fi μέσω της οποία όλοι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κοινή χρήση Wi-Fi το οποίο παρέχει το αυτοκίνητο μέσω του app.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο και άνετο για όλη την οικογένεια
Δοκιμή: Honda Jazz e:HEV 1.5 i-MMD 122 PS
Η Honda θα παρουσιάσει νέο SUV στο Τόκιο

Advertisement