Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Η χαρά της οδήγησης

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Η χαρά της οδήγησης

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Η χαρά της οδήγησης

ΝΕΑ

Το Honda HR-V έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια δυναμική και απροβλημάτιστη εμπειρία οδήγησης στον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Ποιος είπε ότι τα SUV δεν είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση. Το Honda HR-V e:HEV είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που αποδεικνύει ότι αυτή η κατηγορία έχει και εκπροσώπους που έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην απόλαυση της οδήγησης. Οι μηχανικοί της Honda ανέλυσαν κάθε λεπτομέρεια της οδηγικής εμπειρίας του HR-V για να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση και την άνεση του οδηγού.

Το HR-V, χάρη στην τεχνολογία Global Small Platform διαθέτει πιο άκαμπτη δομή αμαξώματος που σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης και πέδησης, ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια στις εντολές του οδηγού. Επιτυγχάνεται λοιπόν μια πιο σίγουρη, πιο ανταποδοτική και πιο άνετη οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Το πιο στιβαρό πλαίσιο προσφέρει επίσης καλύτερη αίσθηση στις στροφές δίνοντας μεγαλύτερη αμεσότητα στο τιμόνι. Παράλληλα, οι αναρτήσεις φροντίζουν το αμάξωμα να μένει σταθερό στις εναλλαγές κατεύθυνσης με γραμμική και πολύ φιλική προς τους επιβάτες προσέγγιση.

Η Honda έχει τοποθετήσει το σύστημα Agile Handling Assist στο HR-V που βελτιώνει τη δυναμική σταθερότητα του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα σε γρήγορες εισόδους στις στροφές ή στις μετατοπίσεις φορτίων. Το σύστημα AHA λειτουργεί μέσω του συστήματος υποβοήθησης ευστάθειας οχήματος και ενεργοποιεί ελαφρά τα φρένα στους εσωτερικούς τροχούς όταν εκείνοι στρίβουν. Το σύστημα AHA είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους απότομους ελιγμούς έκτακτης ανάγκης διατηρώντας σταθερό και ασφαλές το αυτοκίνητο στην πορεία του.

Advertisement

Τα φρένα είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία παρέχοντας ισχυρή πέδηση και μειωμένες αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος. Εκτός από τους αεριζόμενους δίσκους σε κάθε τροχό η Honda διαθέτει επιπλέον ένα εξατομικευμένο ηλεκτρικό φρένο servo που συνδυάζεται με το σύστημα e:HEV και ελέγχει ομαλά τα υδραυλικά φρένα, παρέχοντας ομαλή, εξασφαλισμένη αίσθηση πέδησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda HR-V e:HEV: Υβριδική τεχνολογία από τη Formula 1
Honda HR-V e:HEV: Premium φιλοσοφία σχεδιασμού
Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα