Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Ατμοσφαιρικό και άνετο εσωτερικό

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Ατμοσφαιρικό και άνετο εσωτερικό

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Ατμοσφαιρικό και άνετο εσωτερικό

ΝΕΑ

Η καμπίνα του Honda HR-V θέτει νέα στάνταρ στους τομείς της άνεσης και της εργονομίας με έξυπνες λύσεις σε κάθε σημείο.

Advertisement
Advertisement

Το Honda HR-V e:HEV ήταν το πρώτο από τα μοντέλα της εταιρείας που οι μηχανικοί εφάρμοσαν τη φιλοσοφία Man-Maximus, Machine-Minimum στον σχεδιασμό της καμπίνας. Αυτή η φιλοσοφία ουσιαστικά έχει να κάνει με την τεχνολογία που εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιβατών και στην περίπτωση του HR-V δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε στοιχεία όπως το φως και η ροή του αέρα.

Το HR-V προσφέρει πρότυπα άνεσης και ευρυχωρίας που θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV. Για να πετύχει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και άνεσης η Honda έκανε πιο κόμπακτ τις διαστάσεις των εξαρτημάτων μετάδοσης της κίνησης, προκειμένου να αυξήσει τον χώρο στην καμπίνα. Εκτός από την μπαταρία που τοποθετήθηκε στην περιοχή του κινητήρα, η δεξαμενή καυσίμου βρέθηκε κάτω από τα μπροστινά καθίσματα και η μονάδα κλιματισμού είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Το ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό έχει σχεδιαστεί με ζωντανά και υψηλής ποιότητας υλικά και διακοσμητικά στοιχεία διαθέσιμα σε όλες τις κατηγορίες. Τα μπροστινά καθίσματα επόμενης γενιάς της Honda βοηθούν στην αποφυγή της κούρασης σε μακρινά ταξίδια και αυξάνει την άνεση στην καθημερινή χρήση.

Παράλληλα, το μοναδικό σύστημα διάχυσης αέρα εισάγει μια νέα ιδέα κλιματισμού, με αεραγωγούς τοποθετημένους στις επάνω γωνίες του ταμπλό που δίνουν την αίσθηση φυσικής ροής αέρα.

Advertisement

Όσο για τον χώρο αποσκευών των 335 λίτρων, το HR-V πολύ εύκολα θα καλύψει τις ανάγκες όλες της οικογένειας. Με πλήρως επίπεδο δάπεδο αποσκευών και τα ευέλικτα πίσω Magic Seat της Honda, το HR-V έχει την ευελιξία να φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού αποσκευών και τρόπου ζωής. Η εύκολη πρόσβαση στη φόρτωση δε διακυβεύεται από την εμπνευσμένη από κουπέ γραμμή οροφής, ενώ ενισχύεται από τη λειτουργία hands-free. Η λειτουργία ανιχνεύει πότε το κλειδί απομακρύνεται από το αυτοκίνητο, για να ξεκινήσει αυτόματα το κλείσιμο της πίσω.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda HR-V e:HEV: Premium φιλοσοφία σχεδιασμού
Honda Jazz e:HEV Crosstar: Online εμπειρία στο ταξίδι
Honda e:Ny1: Καθαρές γραμμές με σοφιστικέ σιλουέτα