Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA_2023

Η πληρότητα του νέου, φουλ υβριδικού Honda CR-V e:HEV

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πληρότητα του νέου, φουλ υβριδικού Honda CR-V e:HEV

HONDA_2023

Η πληρότητα του νέου, φουλ υβριδικού Honda CR-V e:HEV

HONDA_2023

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλή μοντέλα στην ιστορία της Honda, το CR-V υποδέχεται τη νέα, ακόμα πιο ελκυστική και εξελιγμένη γενιά του. 

Advertisement
Advertisement

Η σχεδιαστική εξέλιξη του CR-V συνοδεύεται με μια αύξηση όλων των διαστάσεών του. Μεγαλύτερο σε πλάτος, μήκος και ύψος από το απερχόμενο μοντέλο, το ολοκαίνουργιο CR-V προσφέρει σαφώς μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο για τους επιβάτες.

Έτσι παραμένει ένα μεγάλο και ευρύχωρο SUV, δίνοντας έμφαση στην άνεση των επιβατών, ενώ και η καμπίνα έχει βελτιωθεί δραστικά στην ποιότητα των υλικών αλλά και στην προσοχή στη λεπτομέρεια, προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο μία πιο premium αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Το μεγαλύτερο κατά 40 χιλιοστά μεταξόνιο παρέχει 16 χιλιοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια πίσω και 18% μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Χάρη στα οκτώ επίπεδα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων και με 10,5 μοίρες μεγαλύτερη γωνία, οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας κορυφαία άνεση.

Η κεντρική οθόνη 9,0 ιντσών του σύγχρονου συστήματος πολυμέσων, ο μεγάλος και ευανάγνωστος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,2’’, αλλά και ένας σημαντικός αριθμός φυσικών διακοπτών που ωφελούν την ευχρηστία, ολοκληρώνουν το παζλ μιας μοντέρνας και συνάμα λειτουργικής εικόνας στην εκλεπτυσμένη καμπίνα επιβατών στο νέο Honda CR-V.

Advertisement

Η αναβαθμισμένη σουίτα λειτουργιών και στοιχείων του Honda SENSING συνεισφέρει στην κορυφαία για την κατηγορία ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Το ολοκαίνουργιο CR-V είναι το πρώτο μοντέλο που περιλαμβάνει το Honda SENSING 360, το ολοκαίνουργιο σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού της εταιρείας που «βλέπει» προς όλες τις κατευθύνσεις, το οποίο καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα και συμβάλλει περαιτέρω στην αποφυγή συγκρούσεων μειώνοντας το φόρτο του οδηγού.

Το ολοκαίνουργιο Honda CR-V βασίζεται σε όλα τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του εμβληματικού μοντέλου –προοδευτική σχεδίαση, premium καμπίνα, κορυφαία για την κατηγορία επίπεδα ασφάλειας, πρακτικότητας και άνεσης, μαζί με αποδοτικότητα και επιδόσεις.

Advertisement

Το πλήρως υβριδικό Honda CR-V με τον κωδικό e:HEV, διαθέτει την πιο εξελιγμένη εκδοχή του βραβευμένου συστήματος κίνησης e:HEV της μάρκας. Μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου και δύο συμπαγείς, ελαφριοί ηλεκτροκινητήρες συνδυάζονται με τον βενζινοκινητήρα προκειμένου να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ των προγραμμάτων EV, Hybrid και Engine Drive, καθιστώντας το νέο CR-V e:HEV ιδανικό για όλα τα οδηγικά σενάρια.

Πολύ έξυπνα, στο σύστημα e:HEV ο θερμικός κινητήρας δεν μεταφέρει απευθείας ισχύ στους τροχούς, πέραν λίγων περιπτώσεων σε υψηλές ταχύτητες όπου η εμπλοκή του γίνεται μέσω μιας προκαθορισμένης σχέσης. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα, λειτουργεί ως μονάδα ενέργειας φορτίζοντας την μπαταρία μέσω του ηλεκτροκινητήρα-γεννήτριας.

Advertisement

Στο νέο και πλήρως υβριδικό Honda CR-V e:HEV (διατίθεται σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση) χρησιμοποιείται μια μπαταρία 1,06 kWh. Η συνολική απόδοση του μεγάλου και πολυτελούς SUV της Honda ανέρχεται στους 184 ίππους και στα 335 Nm ροπής.

Κάτι που σημαίνει ιδανική επάρκεια ισχύος σε κάθε είδους κίνηση, σε κάθε τερέν. Η Honda ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται ο κατασταλαγμένος καταναλωτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Honda CR-V στην Βρετανία
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Honda CR-V
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης