Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda: Ένα πρωτότυπο από το 1999!

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda: Ένα πρωτότυπο από το 1999!

ΝΕΑ

Honda: Ένα πρωτότυπο από το 1999!

ΝΕΑ

Η Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, εκτός από το S2000 20th Anniversary Prototype, είχε και το Civic Cyber Night Japan Cruiser που βασίζεται στο Civic του 1999.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο Civic Type R, ήταν αυτό με κωδικό EK9 και παρουσιάστηκε το 1999. Αυτό ακριβώς χρησιμοποιήθηκε ως βάση για την παρουσίαση του “Civic Cyber Night Japan Cruiser” όπως είναι η πλήρης ονομασία του, το οποίο είναι ένα πρωτότυπο με βελτιώσεις που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Το χαρακτηριστικό τρίθυρο αμάξωμα εκείνης της γενιάς του Civic, με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε αεροδυναμικό επίπεδο, στην αισθητική αλλά και στη χρηστικότητα (βλ. εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας), είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την Honda.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να έχουν λιγότερο «επίσημο» χαρακτήρα αλλά η Honda επέλεξε να τοποθετήσει το Civic Cyber Night Japan Cruiser κοντά στο πρωτότυπο για τα 20 χρόνια του S2000, προσελκύοντας γύρω του τη δέουσα προσοχή από τους επισκέπτες. Αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ των αλλαγών, παρατηρούνται οι επεμβάσεις «εκσυγχρονισμού» των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω με τη χρήση LED’s. Πίσω και στο κέντρο, εντοπίζεται και το φωτεινό “Civic”.

Αντίστοιχα και στην καμπίνα υπάρχουν κάποιες επεμβάσεις που αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα. Μια τέτοια είναι και ο πίνακας των οργάνων που έρχεται απευθείας από το S660 Roadster. Πληροφορίες σχετικές με τον κινητήρα ή τις επιδόσεις, δεν έχουν ανακοινωθεί από την εταιρεία. Φυσικά, ούτε λόγος για την παραγωγή του, μια και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το ενδιαφέρον του κοινού από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα έβαζε σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Ιαπωνικής μάρκας.

Advertisement

 

Advertisement