Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e με Bodykit και χρώματα F1

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda e με Bodykit και χρώματα F1

ΝΕΑ

Honda e με Bodykit και χρώματα F1

ΝΕΑ

Το Honda e είναι ένα από τα πιο cool ηλεκτρικά οχήματα όσον αφορά το στυλ, αλλά η Honda απέρριψε την πιθανότητα μιας πιο σπορ έκδοσης Type R. Έτσι, όσοι θέλουν ένα σπορ… e πρέπει να καταφύγουν σε βελτιωτές.

Advertisement
Advertisement

Με φαρδύ Bodykit και τα χρώματα της ομάδας της F1, Red Bull, η Innovate Composites τιμά τον Max Verstappen και το πρωτάθλημα που κέρδισε στην F1.

 

Η Innovate Composites παρουσίασε ένα… άγριο σε εμφάνιση Honda e με bodykit. Τα «φουσκωμένα» εμπρός και πίσω φτερά δίνουν μια εμφάνιση αυτοκινήτου ράλι στο ηλεκτρικό σουπερμίνι. Οι βαμμένοι λευκοί τροχοί έξι ακτίνων είναι «ντυμένοι» με φαρδύτερα ελαστικά και γεμίζουν τους θόλους των «φτερών». Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι επίσης custom-made με κεντρική εισαγωγή αέρα και splitter.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος του ηλεκτρικού Honda βρίσκουμε έναν όμορφα μορφοποιημένο, πίσω προφυλακτήρα που αποκαλύπτει μέρος των ελαστικών (σε στυλ Rocket Bunny) και έχει έναν διαχύτη. Τέλος, η μεγάλη πίσω αεροτομή μπορεί να μειώνει την ήδη αυτονομία του EV λόγω της καλύτερης πρόσφυσης που δημιουργεί, αλλά είναι όμορφη.

Τελευταία πινελιά, τα γραφικά της Red Bull και των άλλων συνεργατών της ομάδας της F1, ταιριάζουν με το μονοθέσιο RBR F1 που οδήγησε στη νίκη ο Max Verstappen. Το επόμενο βήμα είναι να αναπαραχθούν όλα τα πάνελ του αμαξώματος σε ανθρακονήματα.

Advertisement

Στον χώρο του κινητήρα δεν άλλαξε κάτι, που σημαίνει ότι το Honda e είναι οπτικά περισσότερο σπορ. Η πιο ισχυρή έκδοση του ηλεκτρικού Honda είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα απόδοσης 154 ίππων και 315 Nm ροπής, (0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 8 δευτερόλεπτα). Η μπαταρία ιόντων λιθίου 35,5 kWh παρέχει αυτονομία WLTP 220 χλμ, η οποία δεν ακούγεται ιδανική για ένα hot hatchback.

Παραδόξως, το kit δεν θα είναι ένα και μοναδικό. Η Innovate Composites σχεδιάζει να κατασκευάσει περιορισμένο αριθμό μονάδων. Η τιμή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα αναβαθμισμένο Honda e στους δρόμους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηonda e: Urban chic σχεδίαση, κορυφαία ηλεκτρική τεχνολογία
Το ηλεκτρικό Honda E-SUV ετοιμάζεται
Ηonda e: Σημαντικά βραβεία για ένα καινοτόμο αυτοκίνητο