Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic: Κορυφαία ευρυχωρία επιπέδου SUV

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic: Κορυφαία ευρυχωρία επιπέδου SUV

ΝΕΑ

Honda Civic: Κορυφαία ευρυχωρία επιπέδου SUV

ΝΕΑ

Ακολουθώντας την φιλοσοφία Man-Maximum Machine-Minimum, η Honda σχεδίασε ένα άκρως ευρύχωρο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Για τον σχεδιασμό του εσωτερικού του νέου η Civic επιστράτευσε μια μεγάλη ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών προκειμένου να δημιουργήσει κάτι που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην κατηγορία.

Η φιλοσοφία που ακολούθησε η σχεδιαστική ομάδα ονομάστηκε Man-Maximum, Machine-Minimum και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, είχε να κάνει με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, τις έξυπνες λύσεις και την τεχνολογία η οποία θα ήταν αφοσιωμένη στις ανάγκες των επιβατών.

Ο συνδυασμός που κατάφερε να πετύχει η Honda στο Civic ήταν μοναδικός καθώς έδινε στους επιβάτες ένα premium περιβάλλον με τρομερά επίπεδα πρακτικότητας στις καθημερινές μετακινήσεις. Παράλληλα, οι χώροι στο εσωτερικό μεγιστοποιήθηκαν με έξυπνο τρόπο ώστε η καμπίνα να παρέχει καλή ορατότητα και αίσθηση ελευθερίας.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τα καθίσματα, η Honda έχει επιλέξει ποιοτικά υλικά με σκοπό να δώσουν επιπλέον αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας. Στην γκάμα του Civic θα βρει κανείς τρεις επιλογές καθισμάτων, την Elegance, την Sport και την Advance οι οποίες έχουν διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιβατών.

Στα εμπρός καθίσματα η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Body Stabilising Seat το οποίο σταθεροποιεί τη σπονδυλική στήλη και υποστηρίζει καλύτερα το κάτω μέρος του σώματος και τα πόδια.

Advertisement

Εκτός από τις βασικούς αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα, η Honda έχει φροντίσει να δημιουργήσει έξυπνες λύσεις αποθήκευσης σε όλη την καμπίνα. Ιδιαίτερη δουλειά έχει γίνει και στο επίπεδο ηχομόνωσης του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα έχουν επιλεγεί με κάθε λεπτομέρεια οι αεραγωγοί για τη σωστή κυκλοφορία του αέρα στην καμπίνα.

Advertisement

Το νέο Civic έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει τα επίπεδα άνεσης και χώρων των σύγχρονων SUV. Αυτός είναι ο λόγος που ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία ξεπερνώντας τα 400 λίτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία αποσκευών και εξοπλισμού.

Advertisement

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η φιλοσοφία της Honda στη σχεδίαση του εσωτερικού του Civic είχε στόχο να φτάσει τα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας των SUV, προσφέροντας παράλληλα αναβαθμισμένη πολυτέλεια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα μπορούμε να αγοράσουμε το Afeela των Honda και Sony;
Το νέο Honda Civic είναι πιο ελκυστικό από ποτέ (+video)
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Honda με καύσιμο υδρογόνο