Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic «είπε» να γίνει Lamborghini Aventador SVJ (+video)

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic «είπε» να γίνει Lamborghini Aventador SVJ (+video)

ΝΕΑ

Honda Civic «είπε» να γίνει Lamborghini Aventador SVJ (+video)

ΝΕΑ

Ινδοί δεξιοτέχνες υπέβαλαν το ιαπωνικό μοντέλο σε extreme makeover, αλλοιώνοντας το DNA του. Τους δικαίωσε το αποτέλεσμα;

Advertisement
Advertisement

Τις περισσότερες φορές η αγοραστική μας δύναμη δεν συμβαδίζει με τα «θέλω» μας, μ’ αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε πιο προσιτά αυτοκίνητα. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που δεν παραδίδουν τα «όπλα» και καταφεύγουν σε… μεσοβέζικες λύσεις. Υποβάλλουν, δηλαδή, το οχήμά τους σε… extreme makeover χαρίζοντάς του μια εμφάνιση που παραπέμπει στο αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Ποιος ξεχνά τη χάρτινη Lamborghini Sian δύο αγοριών από το Βιετνάμ ή τη διάσημη μηχανικό από τη Σουηδία που μετέτρεψε ένα Tesla Model 3 σε αγροτικό; Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έπραξε και η εταιρεία Dream Custom India, με… πειραματόζωο ένα Honda Civic, το οποίο βιώνει μια δεύτερη νιότη ως… Lamborghini Aventador SVJ.

Advertisement
Advertisement

Η μετατροπή απαίτησε 25 μέρες εργασίας, και περιελάμβανε την τοποθέτηση ενός αεροδυναμικού bodykit. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες και από το οπτικοακουστικό υλικό, οι κόποι της Dream Custom India… έπιασαν κόπο.

Το σχήμα του αμαξώματος, οι προφυλακτήρες, οι εισαγωγές αέρα στα φουσκωμένα πίσω φτερά και τα φωτιστικά σώματα έχουν φιλοτεχνηθεί με μαεστρία και συνθέτουν μια ιδιαίτερα πειστική εικόνα.

Advertisement

Η ταυτότητα του εν λόγω μοντέλου θα αποκαλυφθεί μόνο από ;ena έμπειρο μάτι, το οποίο θα «πονηρευτεί» στη θέαση των τροχών και της αεροτομής και θα ξινίσει από τις ατέλειες στην εγκατάσταση των θυρών.

Φιλότιμες προσπάθειες έχουν γίνει και στο εσωτερικό όπου έχει τοποθετηθεί ένα τιμόνι με το έμβλημα της Lamborghini όπως και μια οθόνη στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Φυσικά, τα προαναφερθέντα εξαρτήματα δεν έχουν καμία σχέση με τα ορίτζιναλ, τα οποία διακρίνονται για το κομψό design και την εξαιρετική ποιότητά τους.

Advertisement

Όπως είναι εύλογο, κάτω από το αμάξωμα της fake Aventador SVJ δεν βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12 6.500 κ.εκ. των 770 PS και 720 Nm ροπής. Δεδομένου ότι το χειρουργηθέν μοντέλο ήταν ένα Honda Civic 8ης γενιάς, πιο πιθανό είναι να συναντήσουμε έναν 1.800αρη φυσικής αναπνοής i-VTEC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα δείχνει το νέο Honda Civic Type R
Σοκαριστικές εικόνες: Πώς κόπηκε στη μέση ένα Honda Civic Type R; (+video)

Advertisement

H Κινέζα… Ken Block με Honda Civic 450 PS (video)