Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έφτιαξαν «οδηγήσιμη» Lamborghini Sian από χαρτόνι (+video)

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έφτιαξαν «οδηγήσιμη» Lamborghini Sian από χαρτόνι (+video)

ΝΕΑ

Έφτιαξαν «οδηγήσιμη» Lamborghini Sian από χαρτόνι (+video)

ΝΕΑ

Δύο νεαροί Βιετναμέζοι αποδεικνύουν πως πολλές φορές, οι οικονομικές δυσκολίες δεν κρίνονται ικανές ώστε να υπερνικήσουν το πάθος για το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί θα ήθελα να εντάξουν στο γκαράζ τους μια Lamborghini Sian, αλλά μόνο μια μειονοτική ελίτ έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει.

Η απαγορευτική για τους περισσότερους τιμή του απαστράπτοντος μοντέλου από τη Sant’Agata Bolognese δεν στάθηκε εμπόδιο για μια παρέα φίλων από το Βιετνάμ, οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους Sian. Τι και αν δεν είχαν τα απαραίτητα πανάκριβα εξαρτήματά, και την τεχνογνωσία ώστε να εξελίξουν μια πανομοιότυπη ρέπλικα;

Οι νεαροί Βιετναμέζοι αξιοποίησαν τα πενιχρά μέσα που είχαν στην κατοχή τους, δημιουργώντας μια Sian από χαρτόνι, που κινείται από πετάλια ποδηλάτου. Ειδικότερα, ως βάση χρησιμοποιήθηκαν παλιά ποδήλατα, ενώ το πλαίσιο κατασκευάστηκε τόσο από ξύλινα όσο και μεταλλικά αντικείμενα.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια «έντυσαν» το σασί με κομμάτια χαρτονιού, χαρίζοντας στο δημιούργημά τους τη μορφή του γαλλικού υπερ-πολυτελούς hypercar. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να ενσωματώσουν ένα κάθισμα και ένα τιμόνι, καθιστώντας τη ρέπλικα «οδηγήσιμη».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τη συγκινητική διαδικασία εξέλιξης της χάρτινης Sian, αλλά και να καταστείτε μάρτυρες της χαράς που διαγράφεται στο πρόσωπο των νεαρών, όταν κάθονται πίσω από το τιμόνι της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bugatti Chiron Pur Sport μπαίνει στην τελική φάση εξέλιξης
Οι Bugatti Divo και Chiron Pur Sport στην Πράσινη Κόλαση (video)
Μηχανικός της Bugatti εξηγεί τις αναβαθμίσεις της Chiron Pur Sport (+vid)

Advertisement