Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ηγέτης στην ασφάλεια

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Civic e:HEV: Ηγέτης στην ασφάλεια

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ηγέτης στην ασφάλεια

ΝΕΑ

Το νέο Honda Civic με τους 11 αερόσακους διασφαλίζει την ασφάλεια των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η Honda στο νέο Civic e:HEV έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης (Sensing), αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο προστασίας των επιβατών. Όλα τα συστήματα λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια και ποιότητα που εξασφαλίζουν στον οδηγό ξεγνοιασιά και εμπιστοσύνη την ώρα που οδηγεί.

Ανάμεσα στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης του Honda Sensing συναντάμε το σύστημα ειδοποίησης πρόσκρουσης (Forward Collision Warning), που ενημερώνει τον οδηγό με ηχητικό και οπτικό σήμα σε περίπτωση κινδύνου. Αν ο οδηγός δεν καταφέρει να αντιληφθεί την επικείμενη σύγκρουση, επεμβαίνει το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Collision Mitigation Braking) το οποίο ενεργοποιεί ελαφρά το σύστημα πέδησης και στη συνέχεια το ακινητοποιεί.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, συναντάμε την αποφυγή πρόσκρουσης σε διασταύρωση (Cross Traffic Monitor), το σύστημα εντοπισμού τυφλού σημείου (Blind Spot) με οπτική ενημέρωση στους καθρέπτες, το σύστημα διόρθωσης λωρίδας (Lane Keeping Assist) και το ακόμα πιο ακριβές σύστημα Adaptive Cruise Control το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας, η Honda έχει δημιουργήσει παράλληλα μια νέα δομή εξαρτημάτων για το εμπρός και πίσω μέρος του Civic. Τα υλικά είναι πιο ανθεκτικά προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης συμβαδίζοντας με τα αυστηρά πρωτόκολλα του οργανισμού Euro NCAP.

Advertisement

Επιπλέον, το νέο Civic είναι εξοπλισμένο με 11 αερόσακους στον στάνταρ εξοπλισμό και μάλιστα για πρώτη φορά έχει τοποθετηθεί αερόσακος για τα γόνατα των επιβατών στο εμπρός μέρος και πλευρικοί αερόσακοι στο πίσω μέρος. Καινούριος είναι και ο κεντρικός αερόσακος μπροστά ο οποίος αποτρέπει την επαφή του οδηγού με τον συνοδηγό σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καθυστερεί και άλλο η άφιξη του Honda Civic Type R
Honda Civic e:HEV: Υβριδική τεχνολογία αιχμής
Honda Civic e:HEV: Αναζωογονητική εμπειρία άνεσης