Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP

ΝΕΑ

Το Honda Civic εμπνέει εμπιστοσύνη με τη βαθμολογία 5 αστέρων στο Euro NCAP.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβαθμίσεις που πραγματοποίησε στον τομέα της ασφάλειας η Honda στο νέο Civic e:HEV αποδείχτηκαν επιτυχημένες. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία 5 αστέρων που απέσπασε από τον ευρωπαϊκό οργανισμό ασφάλειας EuroNCAP για να διαπιστώσουμε τη δουλειά που έχει γίνει από τους Ιάπωνες σχεδιαστές.

Για να πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας Euro NCAP σε περίπτωση πρόσκρουσης για την προστασία ενηλίκων επιβατών, το αμάξωμα του Civic ενσωματώνει έναν αριθμό δομικών δοκών για τη βελτίωση της συνολικής παθητικής ασφάλειας του οχήματος.

Επιπλέον, περιλαμβάνει πρόσθετα ενισχυτικά στις εμπρός πόρτες και στα πλαίσια των πίσω τροχών που βελτιώνουν την απόδοση σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Όλα αυτά βοηθούν στον έλεγχο και τον περιορισμό της παραμόρφωσης σε περίπτωση μετωπικής και πλευρικής σύγκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου Civic e:HEV περιλαμβάνεται επίσης ένα σύστημα 11 αερόσακων που φροντίζουν για την κάλυψη των επιβατών από όλες τις πλευρές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο αερόσακος στα γόνατα και ο αερόσακος ανάμεσα στους εμπρός επιβάτες. Η προστασία για τα παιδιά είναι επίσης σημαντικό στοιχείο του Civic με τα ενσωματωμένα σημεία στήριξης ISOFIX να συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά πρότυπα i-Size.

Advertisement

Το Civic 11ης γενιάς είναι επίσης φιλικό με τους πεζούς καθώς είναι εξοπλισμένο με νέας σχεδίασης πινακίδες ασφαλείας των μπροστινών δοκών του προφυλακτήρα. Αυτά είναι σχεδιασμένα να απορροφούν την ενέργεια πρόσκρουσης, μειώνοντας τον κίνδυνο καταγμάτων των ποδιών και βλάβης των συνδέσμων του γόνατος για τους πεζούς σε περίπτωση σύγκρουσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ο ορισμός της οδηγοκεντρικής συμπεριφοράς
Honda Civic e:HEV: Εκδόσεις για όλα τα γούστα
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό σύνολο από το μέλλον

Advertisement