Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Εκδόσεις για όλα τα γούστα

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda Civic e:HEV: Εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Η Honda έχει δημιουργήσει τρεις εκλεπτυσμένες εκδόσεις για το νέο Civic πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του νέου Honda Civic e:HEV είναι η προσαρμοστικότητα που διαθέτει σε όλους τους τομείς. Το αυτοκίνητο είναι το ικανό να πραγματοποιήσει τις καθημερινές μετακινήσεις το ίδιο εύκολα με το να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να διασκεδάσει τον οδηγό σε μια ορεινή διαδρομή με στροφές.

Η Honda έχει δημιουργήσει τρεις εκδόσεις για το νέο Civic e:HEV που είναι οι Elegance, Sport και Advance. Κοινό στοιχείο των τριών εκδόσεων είναι το υβριδικό σύνολο το οποίο αποδίδει 181 ίππους και 315 Nm ροής και το αυτόματο eCVT κιβώτιο ταχυτήτων που μεταφέρει την ισχύ στους εμπρός τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Στις διαστάσεις οι τρεις εκδόσεις είναι σχεδόν ίδιες με πολύ μικρές αλλαγές, ωστόσο εκεί που έχουμε διαφοροποιήσεις είναι στον εξοπλισμό. Μια σημαντική αλλαγή είναι στο σύστημα ψηφιακών πληροφοριών (καντράν) το οποίο στην έκδοση Advance χρησιμοποιηθεί οθόνη 10,2 ιντσών έναντι της οθόνης 7 ιντσών στις υπόλοιπες δύο εκδόσεις. Η έκδοση Advance διαθέτει επίσης θερμαινόμενο τιμόνι και δερμάτινη επένδυση στα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

Η έκδοση Advance επίσης είναι εξοπλισμένη με σύστημα ήχου της Bose και γυάλινη οροφή, όπως και ενεργά φώτα στροφής. Η έκδοη Sport διαθέτει το πακέτο Sport με τις ζάντες Black gloss να ξεχωρίζουν. Οι τιμές των τριών εκδόσεων είναι Elegance 39.250 ευρώ, Sport 41.100 ευρώ και Advance 45.100 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Ψηφιακό έργο τέχνης
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R
Honda Civic e:HEV: Με χώρους SUV

Advertisement