Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Κομψό, νεανικό και σπορ

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Κομψό, νεανικό και σπορ

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Κομψό, νεανικό και σπορ

ΝΕΑ

Ο σχεδιασμός του νέου Honda Civic e:HEV κέρδισε ακόμα και το απαιτητικό κοινό της μόδας στο Μιλάνο.

Advertisement
Advertisement

Όταν το νέο Honda Civic e:HEV έκανε την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αμέσως προκάλεσε θετικά σχόλια από τον κόσμο των τεχνών, της μόδας και φυσικά του αυτοκινήτου. Η νεανική και σπορ προσέγγιση των σχεδιαστών της Honda δημιούργησε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα το οποίο τοποθετεί το νέο Civic στην καρδιά της σύγχρονης εποχής.

Οι σχεδιαστές του νέου Honda Civic e:HEV ακολούθησαν την φιλοσοφία «Exhilarating Civic», εστιάζοντας στο πώς η εξωτερική και η εσωτερική δομή μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια πιο άνετη και αναζωογονητική εμπειρία στο αυτοκίνητο που θα βελτιώσει την καθημερινή ζωή των ιδιοκτητών.

Πρωταρχικός στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα επιβλητικό εμπρός μέρος με την μάσκα να γίνεται για μια ακόμα φορά το σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου. Παράλληλα, το πάνω μέρος του Civic έπρεπε να είναι λεπτή για να δώσει ένα κομψό και αεροδυναμικό προφίλ στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, οι γυάλινες επιφάνειες έχουν μεγαλώσει κάτι που όχι μόνο βελτιώνει την εξωτερική ορατότητα, αλλά προσφέρει επίσης την ίδια αίσθηση του χώρου και της ευάερης αίσθησης μέσα στο αρχικό Civic.

Οι κομψοί προβολείς αποτελούμενοι από εννέα LED, συμπεριλαμβανομένων των φώτων ημέρας, παρουσιάζουν ένα ευκρινές αλλά προσιτό γραφικό. Επιπλέον, έχουν ενσωματωθεί για να συμπληρώνουν το ομαλό πλευρικό προφίλ, τονίζοντας το χαμηλό κέντρο βάρους και το δυναμικό στυλ του αυτοκινήτου.

Advertisement

Μέσα σε όλα αυτά, η Honda έχει φροντίσει το νέο Civic να είναι πολύ αεροδυναμικό προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η αντίσταση από τον αέρα, αλλά και να μειωθούν οι θόρυβοι που φτάνουν στην καμπίνα. Όπως αναφέρει και ο επικεφαλής σχεδιασμού του εσωτερικού του νέου Civic, Γιασουνόρι Ογκάβα «Μια από τις λέξεις κλειδιά για το εσωτερικό του Civic είναι η καθαρότητα».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη προστασία
Honda Civic e:HEV: Συστήματα ασφαλείας από το μέλλον