Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη προστασία

Ελλάδα 6:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη προστασία

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη προστασία

ΝΕΑ

Η Honda χάρη στο νέο πιο ανθεκτικό πλαίσιο αυξάνει την ασφάλεια των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στον τομέα της τεχνολογίας και της οδηγικής απόλαυση, το νέο Honda Civic e:HEV έρχεται να βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και στον τομέα της ασφάλειας. Χάρη στο νέο ενισχυμένο πλαίσιο και τους 11 αερόσακους στο εσωτερικό της καμπίνας το Civic γίνεται ένας ικανός προστάτης σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Honda έχει δημιουργήσει παράλληλα μια νέα δομή εξαρτημάτων για το εμπρός και πίσω μέρος του Civic. Τα υλικά είναι πιο ανθεκτικά προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης συμβαδίζοντας με τα αυστηρά πρωτόκολλα του οργανισμού Euro NCAP. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επίτευξη των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφάλειας Euro NCAP.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία που συναντάμε στην 11η γενιά του Civic είναι η αυξημένη προστασία στους πεζούς σε περίπτωση σύγκρουσης. Ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα είναι τέτοιος που είναι σε θέση να απορροφά την ενέργεια σύγκρουσης, μειώνοντας το ρίσκο τραυματισμού του πεζού στα πόδια ή στους συνδέσμους.

Advertisement

Επιπλέον, ανάμεσα στους 11 αερόσακους που διαθέτει το νέο Civic e:HEV έχει σχεδιαστεί και ένας κεντρικός αερόσακος για πρώτη φορά ο οποίος αποτρέπει την σύγκρουση ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Η Honda έχει δεσμευτεί να πετύχει μέχρι το 2050 μηδενικά θανατηφόρα ατυχήματα στα οχήματά της και το νέο Civic e:HEV είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της δέσμευσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Απολαυστική εμπειρία οδήγησης
Honda Civic e:HEV: Πάντα online, πάντα ενημερωμένος
To Honda Civic Type R ξανά βασιλιάς στο Nurburgring! (+video)