Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Αναζωογονητική εμπειρία άνεσης

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Αναζωογονητική εμπειρία άνεσης

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Αναζωογονητική εμπειρία άνεσης

ΝΕΑ

Το νέο Civic εκτοξεύει τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας με μια προσεκτικά σχεδιασμένη καμπίνα επιβατών.

Advertisement
Advertisement

«Το εσωτερικό της επόμενης γενιάς Honda Civic έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία για τους πελάτες που απαιτούν νέα επίπεδα άνεσης και συνδεσιμότητας». Αυτά ήταν τα λόγια του Yasunori Ogawa, σχεδιαστή εσωτερικών χώρων του Civic e:HEV που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του κορυφαίου ιαπωνικού hatchback.

Μια ματιά στο εσωτερικό του νέου Civic θα κάνει τον καθένα να αντιληφθεί ότι τα λόγια του Yasunori Ogawa μεταφράστηκαν σε ουσία στο νέο μοντέλο της Honda. Η φιλοσοφία που ακολούθησε η σχεδιαστική ομάδα ονομάστηκε Man-Maximum, Machine-Minimum και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, είχε να κάνει με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, τις έξυπνες λύσεις και την τεχνολογία στην υπηρεσία των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Ένα στοιχείο το οποίο ήθελε διακαώς η Honda να προσφέρει στους επιβάτες του νέου Civic ήταν η πολυτέλεια. Οι Ιάπωνες δημιούργησαν ένα premium περιβάλλον το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν παραγκωνίζει την πρακτικότητα και την ευχρηστία. Οι χώροι στο εσωτερικό μεγιστοποιήθηκαν με έξυπνο τρόπο ώστε η καμπίνα να παρέχει καλή ορατότητα και αίσθηση ελευθερίας, ενώ οι βασικοί αποθηκευτικοί χώροι στην κεντρική κονσόλα παρέχουν έξυπνες λύσεις στους επιβάτες.

Η άνεση είναι στο επίκεντρο του νέου Civic με τα καθίσματα να έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και με ποιοτικά υλικά. Στα εμπρός καθίσματα η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Body Stabilising Seat το οποίο σταθεροποιεί τη σπονδυλική στήλη και υποστηρίζει καλύτερα το κάτω μέρος του σώματος και τα πόδια. Στην γκάμα του Civic θα βρει κανείς τρεις επιλογές καθισμάτων, την Elegance, την Sport και την Advance οι οποίες έχουν διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιβατών.

Advertisement

Το νέο Civic έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει τα επίπεδα άνεσης και χώρων των σύγχρονων SUV. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών με καινοτόμες εξόδους του αέρα σε πολλαπλά σημεία ώστε να μη γίνεται ενοχλητική η ροή στο εσωτερικό. Όσο για τον χώρο αποθήκευσης στο πορτμπαγκάζ, το Civic βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία με 400 λίτρα να μπορούν να φιλοξενήσουν αποσκευές και αντικείμενα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic: Κορυφαία ευρυχωρία επιπέδου SUV
Honda Civic: Μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία αιχμής (+video)
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R