Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο, φωτεινό και γενναιόδωρο

Ελλάδα 22:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο, φωτεινό και γενναιόδωρο

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Ευρύχωρο, φωτεινό και γενναιόδωρο

ΝΕΑ

Το νέο Civic έχει σχεδιαστεί με τον χώρο και η χρηστικότητα για να κοντράρει τα σύγχρονα SUV.

Advertisement
Advertisement

Η ανθρωποκεντρική σχεδίαση του νέου Honda Civic e:HEV έχει διασφαλίσει μια καμπίνα με έμφαση στην ποιότητα και την ευρυχωρία. Οι επιβάτες στο εσωτερικό του Civic απολαμβάνουν έναν ευάερο και φωτεινό χώρο με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και πρακτικότητα που θα ζήλευαν ακόμα και τα SUV της μεγάλης κατηγορίας.

Παρά το χαμηλότερο ύψος του, το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα χάρη στην μετατόπιση των στηριγμάτων της ουράς πιο πίσω. Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία άνεσης και ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Για να μεγιστοποιήσει την εργονομία στην καμπίνα η Honda σχεδίασε έξυπνα και την κεντρική κονσόλα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας του οδηγού. Η δομή λοιπόν περιλαμβάνει δύο υποδοχές ποτηριών τοποθετημένες παράλληλα με τον μοχλό του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Παράλληλα, υπάρχει ειδική θήκη για το smartphone και ειδικά σχεδιασμένο βοηθητικό μπράτσο. Όλα τα παραπάνω φυσικά έχουν κατασκευαστεί με ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά.

Advertisement

Συνεχίζοντας τη σχεδιαστική εστίαση στη μείωση του θορύβου και των περιττών λεπτομερειών, οι καινοτόμες έξοδοι αέρα τοποθετημένες γύρω από το εσωτερικό επιτρέπουν μια ευρύτερη αλλά λιγότερο παρεμβατική ροή αέρα γύρω από την καμπίνα.

Advertisement

Πολύ σημαντική δουλειά έχει γίνει και στον χώρο αποσκευών του Honda Civic e:HEV. Το πορτμπαγκάζ πλέον έχει χωρητικότητα 400 λίτρα κάτι που λύνει τα χέρια του οδηγού ο οποίος θα μεταφέρει τις αποσκευές όλης της οικογένειας χωρίς κανέναν προβληματισμό. Η συγκεκριμένη χωρητικότητα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Μελετημένη ασφάλεια με τη σφραγίδα του EuroNCAP
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R
Honda Civic e:HEV: Καταναλώνει λιγότερο από αυτοκίνητο πόλης

Advertisement