Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Εύκολα προσβάσιμη συνδεσιμότητα

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Εύκολα προσβάσιμη συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Εύκολα προσβάσιμη συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

Η Honda δημιούργησε ένα εύχρηστο και τεχνολογικά έξυπνο σύστημα συνδεσιμότητας στο νέο Civic e:HEV.

Advertisement
Advertisement

Η σύγχρονη γενιά αυτοκινήτων διαθέτει συστήματα ψυχαχογίας και συνδεσιμότητας που κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών εύκολη και ευχάριστη. Το νέο Honda Civic e:HEV και σε αυτόν τον τομέα δείχνει το δρόμο με τεχνολογία αιχμής η οποία είναι στην υπηρεσία του οδηγού με εύκολη και απλοποιημένη πρόσβαση.

Βασικό στοιχείο του συστήματος είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας οθόνης αφής 9 ιντσών ή μέσω φωνητικού ελέγχου. Τα χειριστήρια και τα επίπεδα μενού είναι βελτιστοποιημένα για να ελαχιστοποιούν την κίνηση των ματιών και των χεριών, ενώ οι έξι προσαρμόσιμες επιλογές συντόμευσης είναι τοποθετημένες σε σημείο εύκολης πρόσβασης.

Advertisement
Advertisement

Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο και τον ήχο, ενώ επιπλέον υπάρχουν φυσικοί διακόπτες για λειτουργίες Home και Back και ο επιλογέας ήχου έχει μεγαλώσει για να διευκολύνει την πρόσβαση από τον οδηγό. Το σύστημα συνδεσιμότητας είναι διαθέσιμο τόσο σε λογισμικό Apple CarPlay όσο και σε Android Auto δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να περάσει τις εφαρμογές του smartphone στην οθόνη του Civic.

Για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Honda, μια προσαρμόσιμη, έγχρωμη οθόνη 10,2 ιντσών είναι στάνταρ στις κορυφαίες εκδόσεις, ενώ στις υπόλοιπες εκδόσεις η οθόνη είναι 7 ιντσών. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν νέα όργανα που περιγράφουν λεπτομερώς την απόδοση ισχύος και τα επίπεδα αναγέννησης στο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV. Τέλος, η Honda έχει σχεδιάσει μαζί με την BOSE ένα ισχυρό και ποιοτικό σύστημα ήχου με 12 ηχεία για να απολαύσεις μουσική υψηλού επιπέδου στο νέο Civic.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic: Νέος ψηφιακός κόσμος
Honda Civic e:HEV: Τι είναι το σύστημα Sensing;
Honda Civic Type R: Το πιο ισχυρό Civic που φτιάχτηκε ποτέ

Advertisement