Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hennessey Venom GT μέχρι το Δεκέμβριο

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hennessey Venom GT μέχρι το Δεκέμβριο

ΝΕΑ

Hennessey Venom GT μέχρι το Δεκέμβριο

ΝΕΑ

Το νέο μοντέλο της Hennessey που θα ονομάζεται Venom GT, θα παρουσιαστεί πριν από το τέλος του 2020 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Έξι χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση για τη δημιουργία του, ήρθε όπως φαίνεται η στιγμή της αποκάλυψης, με την εταιρεία να δεσμεύεται για παρουσίαση πριν φύγει το 2020.

H εταιρεία Hennessey σκόπευε να αποκαλύψει το νέο της Venom αυτόν τον μήνα, αλλά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού αναγκάστηκε να το αναβάλει. Σε ένα πρόσφατο podcast με τον επικεφαλής των του τμήματος επικοινωνίας της Bugatti, Tim Bravo, ο John Hennessey είπε ότι θα δούμε πράγματι το νέο Venom F5 πριν από το τέλος του 2020, αν και δεν δεσμεύτηκε σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Κατά τη διάρκεια του podcast Drive On, ο Hennessey πρόσθεσε ότι η εταιρεία ήθελε να αποκαλύψει το Venom F5 στο Pebble Beach Concours d’Elegance του Αυγούστου αλλά η ακύρωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης πήγε πίσω όλο το πρόγραμμα.

Advertisement
Advertisement

Είπε επίσης ότι όλα όσα ήταν να γίνουν στο πρώτο μοντέλο παραγωγής, έχουν σχεδόν τελειώσει και αυτό είναι απόλυτα ολοκληρωμένο και λειτουργικό. Από το νέο έτος θα αρχίσει η διαδικασία παραγωγής των υπόλοιπων 23 αυτοκινήτων για να συμπληρωθεί το σύνολο της παραγωγής των 24 που έχει τεθεί ως στόχος από την εταιρεία. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα μισά θα απορροφηθούν από πελάτες στην αγορά της Β. Αμερικής και τα υπόλοιπα προορίζονται για τις διεθνείς αγορές. Το νέο hypercar είναι βασισμένο σε ένα πλαίσιο από ανθρακόνημα που ζυγίζει μόλις 86 κιλά με στρεπτική ακαμψία ανώτερη αυτή του πλαισίου της Bugatti Chiron. Η ισχύς θα παρέχεται από έναν V8 κινητήρα twin-turbo 7,6 λίτρων με απόδοση 1.817 ίππους στις 8.000 σ.α.λ.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Hennessey Mammoth 6×6 με 1.200 ίππους!

Το Dodge Durango σπάει το φράγμα των 1.000 ίππων

Advertisement

Η Hennessey ετοιμάζει Bronco με 750 ίππους