Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hennessey ετοιμάζει ένα Bronco με V8 και 750 ίππους

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hennessey ετοιμάζει ένα Bronco με V8 και 750 ίππους

ΝΕΑ

H Hennessey ετοιμάζει ένα Bronco με V8 και 750 ίππους

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Ford θα πρέπει να περιμένουν και το επόμενο έτος για να πάρουν στα χέρια τους το καινούργιο Bronco, ωστόσο η Hennessey έχει ήδη κοστολογήσει στα 225.000 δολάρια την έκδοση με το V8 σύνολο και τους 750 ίππους που ετοιμάζει.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Bronco θα διατίθεται μόνο με τον Ecoboost των 2,3 λίτρων ή τον twin-turbo V7 των 2,7 λίτρων.

Στη Hennessey όμως, θέλουν πολύ περισσότερη ισχύ και έτσι θα έχουν έτοιμο μέχρι το λανσάρισμα του μοντέλου ένα Bronco με turbo V8 κινητήρα Coyote χωρητικότητας 5 λίτρων που θα αποδίδει τουλάχιστον 750 ίππους. Αυτός ο κινητήρας θα συνδυαστεί αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων της Ford και σύμφωνα με την Hennessey τα 100 χλμ./ώρα από στάση θα είναι υπόθεση 4,5 δευτερολέπτων. Η Hennessey θα κάνει διάφορες άλλες τροποποιήσεις στο Bronco.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, θα προσφέρει το μοντέλο με ένα μεγάλο intercooler, αναβαθμισμένα συστήματα εισαγωγής αέρα και ψεκασμού καυσίμου, εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι και ειδικό πρόγραμμα για την κεντρική μονάδα διαχείρισης. Θα επιδιώξει επίσης να βελτιώσει και τις εκτός δρόμου επιδόσεις του μοντέλου, με την αναβαθμισμένη ανάρτηση και νέα ελαστικά για ανάλογη χρήση. Η Hennessey θα δημιουργήσει μόνο 24 αυτοκίνητα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, τα οποία θα ονομάζονται Velociraptor V8 Bronco και θα τα προσφέρει σε δίπορτες και τετράπορτες εκδόσεις του αμαξώματος. Το κόστος ενός νέου Bronco με τις προαναφερθείσες προδιαγραφές από τη Hennessey, θα είναι 225.000 δολάρια, σχεδόν 200.000 $ περισσότερα από τη βασική τιμή του αυτοκινήτου που έχει οριστεί από τη Ford στα 28.500 $.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ford Mondeo μόνο υβριδικό με κινητήρα βενζίνης

“Ψήνεται” επιστροφή του International Scout?

Advertisement

Το Dodge Durango της Hennessey σπάει το φράγμα των 1.000 ίππων

 

 

Advertisement