Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτόνομη τροφοδοσία… μπύρας από τη Heineken

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτόνομη τροφοδοσία… μπύρας από τη Heineken

ΝΕΑ

Αυτόνομη τροφοδοσία… μπύρας από τη Heineken

ΝΕΑ

Το Heineken B.O.T. είναι ένα ψυγείο που υπόσχεται να διατηρεί τη μπύρα σας κρύα και με την τεχνητή νοημοσύνη του (AI) να σας τη σερβίρει αυτόνομα.

Advertisement
Advertisement

Έχει τη δυνατότητα να σας χαιρετήσει με μια αστεία φωνή τύπου ρομπότ. Αλλά αυτό που κάνει καλύτερα είναι να μεταφέρει την μπύρα σας όποτε και όπου θέλετε, φροντίζοντας να την διατηρεί κρύα.

Η Heineken δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, αλλά από αυτά που μάθαμε είναι πως διαθέτει τέσσερις τροχούς, οθόνη, ηχείο, αισθητήρες και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Το κυρίως «σώμα» αποτελείται από ένα μεγάλο ψυγείο που μπορεί να χωρέσει έως και 12 κουτιά παγωμένης μπύρας. Ο αυτόνομος μεταφορέας-ψυγείο μπύρας είναι φτιαγμένος για εξωτερικούς χώρους και μπορεί να σας ακολουθεί σχεδόν οπουδήποτε, εκτός από το νερό και κάποια εξαιρετικά τραχιά εδάφη.

Advertisement
Advertisement

Η Heineken δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία του ηλεκτρικού droid ή άλλες επίσημες προδιαγραφές και αν σας αρέσει μην ενθουσιάζεστε ακόμη, καθώς το B.O.T. δεν πρόκειται να παραχθεί μαζικά (τουλάχιστον όχι ακόμη).

Ωστόσο, σε κάποιες αγορές του κόσμου μπορείτε να το αποκτήσετε, αφού διατίθεται σαν βραβείο εάν φυσικά εγγραφείτε και κερδίσετε στο διαγωνισμό της Heineken που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου.

Advertisement

Προς το παρόν, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και κατόπιν η Heineken θα σας ενημερώσει πότε μπορείτε να συμμετάσχετε επίσημα στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

Advertisement

Το Heineken BOT μπορεί να μην κάνει τα πάντα, αλλά μπορεί να διασφαλίσει ότι ποτέ δεν θα εξαντληθεί η κρύα μπύρα και σίγουρα μπορεί να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα πάρτι με την ιδιαίτερη μορφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ζήσε την εμπειρία της αντιβαρύτητας όπως ένας αστροναύτης (+video)
Μπύρα για καύσιμο;
Tim Cook – Apple: Το αυτοκίνητο είναι ένα ρομπότ!

 

Advertisement