Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Στην Ελλάδα το τρόπαιο του UEFA Champions League

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα το τρόπαιο του UEFA Champions League

Men + Speed

Στην Ελλάδα το τρόπαιο του UEFA Champions League

Men + Speed

Μπορεί να πρέπει να περιμένουμε ακόμα μερικές εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, μπορεί ακόμα να μη ξέρουμε καν ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί εκεί (αν και το πιθανότερο είναι να δούμε Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους) αλλά η Αθήνα έχει… χρώμα από την κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Αυτό συνέβη χάρη στη Heineken που φιλοξένησε λίγες μόνο ώρες στην Αθήνα το αυθεντικό τρόπαιο του UEFA Champions League. Οι τυχεροί καλεσμένοι μπόρεσαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο κύπελλο, λίγες εβδομάδες προτού αυτό μεταφερθεί στο στάδιο «Millenium», στο Κάρντιφ της Ουαλίας, εκεί όπου την 3η Ιουνίου θα αποκτήσει… «ιδιοκτήτη»!

Η άφιξη του πολυπόθητου τρόπαιου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας χορηγίας της Heineken στο UEFA Champions League, δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη φορά που αυτό είχε βρεθεί στη χώρα μας – τότε λόγω της διεξαγωγής του τελικού της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, με τη Μίλαν να επικρατεί της Λίβερπουλ.

Advertisement
Advertisement

CL-Trophy-athens17-d640

Αξίζει να σημειωθεί πως η ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε, είναι προάγγελος του Heineken Champions Voyage, της παγκόσμιας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος και για τα επόμενα δυο χρόνια στη Μύκονο, στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού.