Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Και η VW θα έχει νέα στις 15 Μαρτίου (+video)

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και η VW θα έχει νέα στις 15 Μαρτίου (+video)

Mobility

Και η VW θα έχει νέα στις 15 Μαρτίου (+video)

Mobility

Με ένα σύντομο video στο Twitter, η VW μας προϊδεάζει για αποκαλυπτήρια νέου μοντέλου στα μέσα του μήνα, που οι φήμες το θέλουν να είναι το μικρότερο της οικογένειας ID.

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ποιο αυτοκίνητο θα πρέπει να περιμένουμε, το πιθανότερο είναι πως η VW θα μας αποκαλύψει το νέο ID.2.

Η Volkswagen δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά και το αυτοκίνητο αλλά αφήνει μόνο υπόνοιες πως το μοντέλο που θα παρουσιάσει, θα είναι η νέα εποχή του «αυτοκινήτου του λαού», με χαρακτηριστικό hashtag το #VWforthepeople. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τα ID.5 και ID.4 GTX στη γραμμή παραγωγής, το οποίο καταλήγει στο «More 2 Come 4 You» που σημαίνει πως «έρχονται περισσότερα αυτοκίνητα για εσάς».

Η αλήθεια είναι πως και με βάση τα όσα έχουμε δει στο πεδίο των δοκιμών, η στιγμή είναι κατάλληλη για να παρουσιάσει η Volkswagen το μικρότερο της οικογένειας των ID, οπότε θεωρούμε σχεδόν βέβαιο το ότι στις 15 Μαρτίου, η αποκάλυψη θα έχει να κάνει με το ID.2 που έτσι και αλλιώς περιμένουμε εδώ και καιρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB Plus και η τιμή του θα είναι στα επίπεδα των 23.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι θα δούμε από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου; (+video)
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Επιστροφή στις πίστες για τη Μaserati

Advertisement