Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H TRD πειράζει το Lexus NX

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H TRD πειράζει το Lexus NX

ΝΕΑ

H TRD πειράζει το Lexus NX

ΝΕΑ

Αν το Lexus NX δεν είναι αρκετά επιθετικό σε σχεδίαση για κάποιους, η TRD προτείνει κάποιες αλλαγές για να ταιριάξει ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα γούστα.

Advertisement
Advertisement

Το NX είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της Lexus και τώρα, η Toyota Racing Development (TRD) παρουσίασε μια νέα σειρά αξεσουάρ.

Στο μπροστινό μέρος, οι αναβαθμίσεις ξεκινούν με την επέμβαση χαμηλά στον προφυλακτήρα που δίνουν την αίσθηση του χαμηλώματος. Σύμφωνα με την TRD, η επέμβαση αυτή έχει επηρεάσει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου σε τέτοιο βαθμό που κάνει και το τιμόνι να είναι ακόμα πιο άμεσο. Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, συμπληρωματικά έρχονται και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών που είναι λίγο διαφοροποιημένα και έχουν πιο αεροδυναμικό σχήμα.

Στο πίσω μέρος, βρίσκουμε έναν έντονο διαχύτη που ταιριάζει αισθητικά, ως συνέχεια, με τα πλευρικά μαρσπιέ, τα οποία και αυτά είναι «πειραγμένα» και πιο ογκώδη από τα εργοστασιακά του μοντέλου. Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι τέσσερις –δύο ζεύγη- ενώ για όσους θέλουν το μάξιμουν της αλλαγής στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, μπορούν να επιλέξουν ένα σετ σφυρήλατων αλουμινένιων τροχών διαμέτρου 20 ιντσών, με σύνθετο σχεδιασμό ακτίνων και μεταλλικό λαμπερό φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Οι τροχοί αυτοί αξίζει να πούμε πως ζυγίζουν λιγότερο από τους εκείνους της εργοστασιακής τοποθέτησης, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της μη αναρτώμενης μάζας. Από εκεί και πέρα, η TRD έχει εξελίξει εμπρός και πίσω αμορτισέρ που βοηθούν στη μείωση του θορύβου και των κραδασμών. Στο ίδιο σετ βελτιώσεων, ανήκουν και οι ενισχύσεις του πλαισίου που αφορούν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;
Διεκδικεί πρωτιά η Lexus στις ΗΠΑ
Αποστολή: Οδηγούμε το νέο Lexus NX στην Ισπανία

Advertisement

 

 

Advertisement