Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota επαναφέρει το MR2

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Toyota επαναφέρει το MR2

ΝΕΑ

H Toyota επαναφέρει το MR2

ΝΕΑ

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαιώνει την επιστροφή του Toyota MR2. Επίσης όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή «ομάδα» τριών κουπέ μοντέλων στη γκάμα μαζί με την επόμενη Supra και το GT86.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Την αποκάλυψη έκανε σε δηλώσεις του στο βρετανικό τύπο ο Διευθυντής της Toyota Gazoo Racing, του αγωνιστικού τμήματος της Toyota, ο κ. Tetsuya Tada, ο οποίος είπε ότι το νέο MR2 θα παρουσιαστεί το συντομότερο δυνατόν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο MR2 θα πάρει τη θέση του στη γκάμα της Toyota ως το μικρότερο κουπέ-ρόουντστερ μοντέλο της εταιρείας, έχοντας ένα όσο το δυνατόν πιο χαμηλό βάρους.

Είναι δεδομένο επίσης ότι ο κινητήρας του θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος, ενώ δεν αποκλείεται να είναι υβριδικό, ακολουθώντας την γενικότερη τάση της Toyota προς την υβριδική τεχνολογία. Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για το νέο ιαπωνικό μοντέλο θα γνωρίζουμε σύντομα, αφού είναι δεδομένο πλέον ότι μετά τη νέα Supra που αναμένεται το 2018, το MR2 θα είναι το επόμενο σημαντικό νέο μοντέλο της Toyota.

Advertisement
Advertisement