Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Subaru δεν λέει όχι σε ένα αγροτικό

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Subaru δεν λέει όχι σε ένα αγροτικό

ΝΕΑ

H Subaru δεν λέει όχι σε ένα αγροτικό

ΝΕΑ

Χρησιμοποιώντας την παγκόσμια πλατφόρμα της, η Subaru μπορεί να παρουσιάσει λίσαν συντόμως ένα pick up για τις αγορές όπου τα μοντέλα του είδους έχουν μεγάλη ζήτηση.

Advertisement
Advertisement

Σε αγορές όπως εκείνη της Αυστραλίας, τα Utes –ή αλλιώς, τα ημιφορτηγά που δεν είναι κατ’ ανάγκη υπερυψωμένα- έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

Είναι πρακτικά χάρη στον τεράστιο χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος και τους άνετους χώρους για τους επιβάτες. Συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου, με εκείνες του επιβατικού που μπορεί να εξυπηρετήσει μια οικογένεια. Είναι αρκούντως σκληροτράχηλα για να ανταπεξέρχονται στις ιδιαίτερες συνθήκες ζέστης και σκόνης- χώματος του οδικού δικτύου της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Γενικά, προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που όπως φαίνεται εκτιμώνται από το εγχώριο αγοραστικό κοινό. Η Subaru, αν και είναι περισσότερο γνωστή για την παραγωγή μοντέλων όπως το Outback και το Impreza, έχει προηγούμενο στην κατηγορία και τώρα μπορεί να επανέλθει με ένα ανταγωνιστικό μοντέλο ως προς τα υπάρχοντα των Ford και –εσχάτως- Hyundai.

«Πάντα από τους πελάτες μας ακούμε την αναζήτηση ενός νέου μοντέλου αυτής της κατηγορίας» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Subaru Australia, Blair Read σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ακούσαμε τα σχόλια για το Outback και τη ζήτηση από το κοινό για ένα turbo Outback, οπότε και το κάναμε. Τώρα λοιπόν αφουγκραζόμαστε τους πελάτες, διαβάζουμε τα σχόλια στα φόρουμ, βλέπουμε τι ψάχνουν και το μόνο που έχω να πω είναι πως… θα ήταν υπέροχο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)
Ηλεκτρονικά συστήματα: Σώζουν αλλά οι επισκευές είναι μπελάς
Λαμία – Πάτρα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα!