Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ssangyong προϊδεάζει για το νέο Korando

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ssangyong προϊδεάζει για το νέο Korando

ΝΕΑ

H Ssangyong προϊδεάζει για το νέο Korando

ΝΕΑ

Η Κορεάτικη Ssangyong, μέλος του ομίλου Mahindra έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του εντελώς νέου Korando με το οποίο θα αναμετρηθεί στην εξαιρετικά καυτή κατηγορία των μεσαίων SUV.Το νέο Korando αναμένεται να παρουσιαστεί στην Κορέα το Μάρτιο και δεν θα είναι μια ανανέωση αλλά ένας εντελώς νέος αντικαταστάτης του απερχόμενου μοντέλου που παρουσιάστηκε το 2011.

Advertisement
Advertisement

Στη φωτογραφία φαίνεται πως η νέα γενιά του Korando που έχει την κωδική ονομασία C300 έχει χαμηλότερο ύψος και πιο φαρδύ αμάξωμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, αποκτώντας έτσι μια πιο σπορτίφ και δυναμική άποψη αλλά και ένα χαρακτήρα που πλησιάζει περισσότερο τα crossover.  Η αισθητική του νέου Korando είναι επηρεασμένος από το σχεδιαστικό πρότυπο VIEWtiful που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα από την Κορεάτικη εταιρία.

Η ανανέωση του Korando αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Ssangyong καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της από το 1983 οπότε και παρουσιάστηκε πρώτη φορά. Το όνομά του είναι μάλιστα το μακροβιότερο στην ιστορία της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο έλεγχος της Ssangyong έχει περάσει από το 2011 στη Mahindra μετά την εξαγορά του 74,65% των μετοχών της από τον μεγάλο ινδικό όμιλο ο οποίος έχει επεκταθεί σε αρκετές εταιρίες στην Ασία και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement