Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Skoda χορηγός του Super Duper Ride

Ελλάδα 6:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Skoda χορηγός του Super Duper Ride

ΝΕΑ

H Skoda χορηγός του Super Duper Ride

ΝΕΑ

H εκδήλωση Super Duper Ride είναι μία ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα, με στόχο τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία της Skoda είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρίας το 1895 και για αυτό υποστηρίζει τη διοργάνωση, παρέχοντας το ηλεκτρικό της μοντέλο, Skoda Enyaq ως το αυτοκίνητο-επικεφαλής της διαδρομής.

Η σχέση της Skoda με την ποδηλασία φθάνει έως τις απαρχές της εταιρείας το 1895, όταν οι ιδρυτές της Vaclav Laurin και Vaclav Klement ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους ως ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ποδηλάτων.

Advertisement
Advertisement

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Skoda αναδείχθηκε σε έναν παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων, όμως η ποδηλασία παραμένει πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση της Skoda με την ποδηλασία, αποκτά μεγαλύτερο νόημα στις μέρες μας καθώς η χρήση του ποδηλάτου είναι μία δραστηριότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής κινητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Skoda θα υποστηρίξει την ποδηλατική διοργάνωση Super Duper Ride, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Αττική.

Advertisement

Το event αυτό αποτελεί μία μεγάλη και πρωτότυπη ποδηλατική βόλτα που στόχο έχει να προβάλει τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν (ερασιτέχνες αθλητές ποδηλασίας ή τριάθλου) θα κάνουν μία μεγάλη διαδρομή 82 χιλιομέτρων εξερευνώντας άγνωστες γωνιές της Αττικής.

Advertisement

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), η οποία φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, ενώ πρόθεση της διοργάνωσης είναι το event να αφήσει το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Για τον λόγο αυτό, mobility partner της διοργάνωσης θα είναι η Skoda, η οποία θα προσφέρει το Skoda Enyaq ως αυτοκίνητο-επικεφαλής των συμμετεχόντων στον ποδηλατικό γύρο.

Advertisement

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτόν τον ρόλο, καθώς συνδυάζει ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων και τεχνολογίες που προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πιστή στις ιστορικές της καταβολές, η Skoda υποστηρίζει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου, σε μία εκδήλωση όπου το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συναντιούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Superb
Skoda Kamiq: Αποκτήστε το τώρα με 19.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση
Παράταση για το Skoda Fabia