Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Singer 911 DLS ντεμπουτάρει στο Goodwood

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Singer 911 DLS ντεμπουτάρει στο Goodwood

ΝΕΑ

H Singer 911 DLS ντεμπουτάρει στο Goodwood

ΝΕΑ

H Singer, γνωστή για τις μετατροπές κλασικών Porsche, παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, την 911 DLS.

Advertisement
Advertisement

H εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια πριν από τρία χρόνια και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο μοντέλο DLS, που βασίζεται στην 911 (964) και διέθετε εξελιγμένα υλικά κατασκευής και αναβαθμισμένο μοτέρ.

Εν έτει 2021 και στο περιθώριο της φετινής εκδήλωσης, η Singer είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής, σε δύο μάλιστα αντίτυπα, η οποία έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams. Πρόκειται για τις εκδόσεις Oxford και Unico, οι οποίες διαφέρουν μονάχα στην εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα στον χρωματισμό του αμαξώματος, στις εσωτερικές επενδύσεις και στο εξοπλιστικό πακέτο.

Advertisement
Advertisement

Αμφότερες φορούν το αερόψυκτο, flat-six ατμοσφαιρικό μοτέρ των 4,0 λίτρων, που αποδίδει 507 PS στις 9.000 σ.α.λ., ενώ για την κατασκευή του αμαξώματος έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως το carbon και το αλουμίνιο, με σκοπό τη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα (988 κιλά). Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων της Hewland, κατασκευασμένο από μαγνήσιο.

Αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση, με την τοποθέτηση μπροστά διπλών ψαλιδιών, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι μονομπούλονες ζάντες μαγνησίου τοποθετημένες σε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, καθώς και τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας. Μάλιστα στην εξέλιξη του αυτοκινήτου βοήθησαν με τον τρόπο τους ο οδηγός αγώνων Μarino Franchitti και ο Βρετανός δημοσιογράφος και λάτρης της γρήγορης οδήγησης Chris Harris.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design
Χωρίς χειροκίνητο κιβώτιο η Porsche 911 GT3 στην Καλιφόρνια
1984: Όταν η Porsche έκανε Shooting Brake την 928

Advertisement