ΝΕΑ

H Renault συνεχίζει αήττητη στο Roland-Garros

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Renault συνεχίζει αήττητη στο Roland-Garros

ΝΕΑ

H Renault συνεχίζει αήττητη στο Roland-Garros

ΝΕΑ

Η Renault, από το 2022, είναι κορυφαίος χορηγός & συνεργάτης του γαλλικού Open.

Advertisement

Στο τουρνουά του 2023, που διεξάγεται από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, η μάρκα κοσμεί με το στυλ και το σήμα της όλη τη διοργάνωση. Το σήμα της Renault, για παράδειγμα, εμφανίζεται στο δίχτυ των πέντε κύριων γηπέδων.

Η συνεργασία ενισχύθηκε το 2023 με νέες πρωτοβουλίες, ως μια ιδανική ευκαιρία και για τις δύο μάρκες να προωθήσουν τις κοινές τους φιλοδοξίες, προβάλλοντας τη γαλλική σημαία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο η Renault παραχωρεί ένα στόλο 185 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 90 ηλεκτρικά Mégane E-Tech, 30 full hybrid Austral E-Tech και 20 νέα full hybrid Espace E-Tech.

Το 2021, το πρωτότυπο Renault 5 προκάλεσε το θαυμασμό με το έντονο κίτρινο χρώμα του, ενώ είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και σήμερα. Κομμάτι της συνεργασίας της Renault με το Roland-Garros, αυτός ο προπομπός του πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης, παρουσιάζεται σε μία καινούργια λευκή σατινέ μεταλλική απόχρωση.

Advertisement

Αυτή η ρετρό-φουτουριστική έκδοση ενσωματώνει αισθητικές παραπομπές του σταδίου του Roland-Garros, όπως είναι ο εμβληματικός σταυρός του Saint Andrew στις πλευρικές γρίλιες και το φωτιζόμενο λογότυπο του Roland-Garros στη θέση του εμβληματικού αριθμού 5.

Για μία πιο ανάλαφρη αλλά και σικ εμφάνιση, τα πλαίσια των παραθύρων διαθέτουν επένδυση από σατινέ χρώμιο, ενώ οι τροχοί ξεχωρίζουν χάρη στη διακόσμηση σε ανοδιωμένο μπλε χρώμα.

Advertisement

Η νέα ειδική έκδοση του πρωτότυπου Renault 5 με την ονομασία French Open, αποτελεί μία πρόγευση του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής, που πρόκειται να παρουσιαστεί το 2024.

GIVE ME 5

Advertisement

To Give Me 5 είναι μία πρωτοβουλία της μάρκας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που εστιάζει στη παροχή υποστήριξης των νέων ανθρώπων σε υποβαθμισμένες γειτονιές.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η Renault ανανεώνει το “Let Challenge” κατά τη διάρκεια του French Open. Κάθε φορά που το μπαλάκι χτυπάει την κορυφή του net μετά από ένα σερβίς, και πέφτει στην αντίπαλη περιοχή, η Renault προσθέτει 100€ στο ταμείο της πρωτοβουλίας. Κατά τη διάρκεια του Roland-Garros του 2022 συγκεντρώθηκε το ποσό των 161.400€, ενώ με τη συνδρομή της Renault το τελικό ποσό έφτασε τις 235.000€ – ποσό με το οποίο κατασκευάστηκαν τρία γήπεδα τένις στη Λυών, τη Μασσαλία και το Γκρινί.

Advertisement

Μετά την υλοποίηση του προγράμματος Give Me 5 σε αυτές τις τρεις πρώτες περιοχές στη Γαλλία και μέσω της συμμετοχής των τριών πρεσβευτών της Renault, ο φετινός στόχος είναι να επεκταθεί το έργο στη Γαλλία με τη συνεργασία του Luca Van Assche και του συλλόγου Fête le Mur.

Το πρόγραμμα έχει επίσης επεκταθεί σε άλλες χώρες: Στο Τόγκο με τον Félix Auger-Aliassime, την Ολλανδία με τον Diede de Groot, την Αργεντινή με τη Gabriela Sabatini, και τη Βραζιλία.

Το πρόγραμμα Give Me 5 δεν εξελίχθηκε με στόχο να βελτιώσει μόνο την πρόσβαση στο τένις – λειτουργεί επίσης και για να κάνει στους νέους που ζουν σε υποβαθμισμένες γειτονιές πιο προσιτή την εξάσκηση στη μουσική και την προπόνηση στο τζούντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Alpine A290_β!
Renault Clio LPG: Ο πρωταθλητής της οικονομίας σε τιμή-πρόκληση!
Το νέο Renault Captur διαθέτει πληρέστατη γκάμα